fbpx

Word zendeling

Geven

Bernabé deelt Bijbels uit in Barcelona

16 aug 2022

Zendeling Bernabé

Bernabé deelt Bijbels uit in Barcelona

16 aug 2022

Zendeling Bernabé zat afgelopen maand op een bankje en was erg moe en bezweet. Het was warm in Barcelona, zoals op veel plekken in Europa. In de parken van Barcelona probeert hij in gesprek te komen met mensen om ze vervolgens over Jezus te vertellen.

‘Die dag had niemand met me willen praten’, vertelt Bernabé. ‘Ze wezen me af of namen mijn folder alleen uit beleefdheid aan. Ik was teleurgesteld en vertelde de Heer dat ik maar weer naar huis zou gaan. Ik vond het jammer dat ik zo lang zonder resultaat had rondgelopen. De Heilige Geest fluisterde me in dat ik dit als een dag van zaaien moest zien, dat was een bemoediging.’

‘De Heilige Geest fluisterde me in dat ik dit als een dag van zaaien moest zien, dat was een bemoediging.’

‘Er liep een jongen voorbij. Iets in mij zei: “Spreek hem aan!”. De jongen was al voorbijgelopen. Ik riep: “Pardon, jongeman, ik heb iets voor je!” Hij kwam verbaasd naar me toe, hij dacht dat ik iets wilde verkopen. Ik vertelde hem dat ik alles gratis weggaf. Hij kwam naast me zitten. En hij vertelde over zijn leven.

Hij is 24 jaar oud en verslaafd aan allerlei soorten drugs. Ik kan om vertrouwelijke redenen niet veel meer over hem vertellen maar vraag echt om jullie gebed voor deze jongen. Hij begreep dat alleen Jezus Christus zijn gebroken ziel en geest kan genezen en dat Jezus’ bloed hem zal bevrijden van zonde en verslaving aan drugs. Als hij inderdaad zijn leven aan Jezus geeft gaat dit grote gevolgen voor hem hebben. Het belangrijkste is dat hij Jezus Christus wil volgen. Bidden jullie mee?

 

 

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.