fbpx

Word zendeling

Geven

Bernabé deelt Bijbels uit in Barcelona

16 aug 2022

Zendeling Bernabé

Bernabé deelt Bijbels uit in Barcelona

16 aug 2022

Zendeling Bernabé zat afgelopen maand op een bankje en was erg moe en bezweet. Het was warm in Barcelona, zoals op veel plekken in Europa. In de parken van Barcelona probeert hij in gesprek te komen met mensen om ze vervolgens over Jezus te vertellen.

‘Die dag had niemand met me willen praten’, vertelt Bernabé. ‘Ze wezen me af of namen mijn folder alleen uit beleefdheid aan. Ik was teleurgesteld en vertelde de Heer dat ik maar weer naar huis zou gaan. Ik vond het jammer dat ik zo lang zonder resultaat had rondgelopen. De Heilige Geest fluisterde me in dat ik dit als een dag van zaaien moest zien, dat was een bemoediging.’

‘De Heilige Geest fluisterde me in dat ik dit als een dag van zaaien moest zien, dat was een bemoediging.’

‘Er liep een jongen voorbij. Iets in mij zei: “Spreek hem aan!”. De jongen was al voorbijgelopen. Ik riep: “Pardon, jongeman, ik heb iets voor je!” Hij kwam verbaasd naar me toe, hij dacht dat ik iets wilde verkopen. Ik vertelde hem dat ik alles gratis weggaf. Hij kwam naast me zitten. En hij vertelde over zijn leven.

Hij is 24 jaar oud en verslaafd aan allerlei soorten drugs. Ik kan om vertrouwelijke redenen niet veel meer over hem vertellen maar vraag echt om jullie gebed voor deze jongen. Hij begreep dat alleen Jezus Christus zijn gebroken ziel en geest kan genezen en dat Jezus’ bloed hem zal bevrijden van zonde en verslaving aan drugs. Als hij inderdaad zijn leven aan Jezus geeft gaat dit grote gevolgen voor hem hebben. Het belangrijkste is dat hij Jezus Christus wil volgen. Bidden jullie mee?

 

 

Nieuwste berichten

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

Op dinsdagavond 24 januari zal Misha Medvedev, voorganger van de CAMA-kerk in ...
Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

Ze is 22 jaar, afgestudeerd in Fine Arts & Design in Education aan de Hogeschool ...
11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

In 2022 heeft CAMA Zending 11 nieuwe zendelingen uit kunnen zenden naar de minst ...
LIFE ON TOUR: JESUS > everything

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

CAMA Zending, Life tienerevent en Delight Worship samen on tour Tieners en jongeren ...