fbpx

Word zendeling

Geven

Bernabé deelt Bijbels uit in Barcelona

16 aug 2022

Zendeling Bernabé

Bernabé deelt Bijbels uit in Barcelona

16 aug 2022

Zendeling Bernabé zat afgelopen maand op een bankje en was erg moe en bezweet. Het was warm in Barcelona, zoals op veel plekken in Europa. In de parken van Barcelona probeert hij in gesprek te komen met mensen om ze vervolgens over Jezus te vertellen.

‘Die dag had niemand met me willen praten’, vertelt Bernabé. ‘Ze wezen me af of namen mijn folder alleen uit beleefdheid aan. Ik was teleurgesteld en vertelde de Heer dat ik maar weer naar huis zou gaan. Ik vond het jammer dat ik zo lang zonder resultaat had rondgelopen. De Heilige Geest fluisterde me in dat ik dit als een dag van zaaien moest zien, dat was een bemoediging.’

‘De Heilige Geest fluisterde me in dat ik dit als een dag van zaaien moest zien, dat was een bemoediging.’

‘Er liep een jongen voorbij. Iets in mij zei: “Spreek hem aan!”. De jongen was al voorbijgelopen. Ik riep: “Pardon, jongeman, ik heb iets voor je!” Hij kwam verbaasd naar me toe, hij dacht dat ik iets wilde verkopen. Ik vertelde hem dat ik alles gratis weggaf. Hij kwam naast me zitten. En hij vertelde over zijn leven.

Hij is 24 jaar oud en verslaafd aan allerlei soorten drugs. Ik kan om vertrouwelijke redenen niet veel meer over hem vertellen maar vraag echt om jullie gebed voor deze jongen. Hij begreep dat alleen Jezus Christus zijn gebroken ziel en geest kan genezen en dat Jezus’ bloed hem zal bevrijden van zonde en verslaving aan drugs. Als hij inderdaad zijn leven aan Jezus geeft gaat dit grote gevolgen voor hem hebben. Het belangrijkste is dat hij Jezus Christus wil volgen. Bidden jullie mee?

 

 

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Vluchtelingen werk in Italië

Vluchtelingen werk in Italië

(Afbeelding van SINAI) Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...