fbpx

Word zendeling

Geven

CAMA zendeling Anne-Marie door gebed genezen

7 nov 2019

Peter en Anne-Marie Dekker

CAMA zendeling Anne-Marie door gebed genezen

7 nov 2019

Het was in Maleisië toen Anne-Marie er achter kwam dat ze genezen was van hartklachten. Na gebed van de voorganger van Anne-Marie , CAMA zendeling op Sulawesi in Indonesië, bevestigde de cardioloog dat Anne-Marie genezen is. Wat een wonder!

Anne-Marie had al langer last van moeheid en wegvallen. Na een volledige gezondheidscheck kwam de arts in Indonesië er achter dat er iets mis was met haar hart. Uit zowel de hartecho en ECG concludeert de arts in Indonesië dat de hartklep van Anne-Marie scheef zit. Ook andere tests geven afwijkende resultaten aan. Nader onderzoek is wenselijk.

“Je taak is hier nog niet voorbij Anne-Marie, je krijgt nog tijd”

Aangezien de gezondheidszorg in Indonesië minder ontwikkeld is dan in Nederland is het advies om voor verder onderzoek naar Maleisië te gaan. Daar zijn de artsen professioneler en is ook de hygiëne beter. Nadat ze vlak voor vertrek bid met een moslim meisje hoort ze een stem: “je taak is hier nog niet voorbij Anne-Marie, je krijgt nog tijd!”. Ze ervaart meteen een diepe rust.

Hoewel veel mensen ongerust zijn, ervaart Anne-Marie Gods nabijheid. Ze nodigt de voorganger uit en samen met haar man Peter wordt er voor haar gebeden. Ze begint te trillen en zweten en ervaart sterk Gods genezende hand.

Arts bevestigt genezing

Na vijf dagen kon Anne-Marie al terecht bij de cardioloog in een ziekenhuis in Maleisië. Aangekomen in het ziekenhuis wordt ze intensief onderzocht door de arts. Hij concludeert na het onderzoek dat er niets te zien is van een scheve hartklep, hoewel de cardioloog in Indonesië hier duidelijk bewijs voor had. Ook andere testen zijn goed. Het enige wat ze vinden is een klein knikje in een vaatje.

“Gebed is ons krachtigste wapen”

Anne-Marie vertelt dat ze dankbaar is voor Gods genezende hand. Ze is dankbaar dat ze met Gods missie voor Sulawesi verder kan gaan. Samen met haar man Peter mogen ze het Evangelie brengen op een plek waar veel duisternis is. En dat niet alleen. Jullie zijn daarin net zo belangrijk als Peter en Anne-Marie zelf. Door met deze zendelingen mee te leven en te bidden zijn we verbonden in Hem, met gebed als ons krachtigste wapen. “Zonder gebed was deze medische uitslag niet ontstaan en zonder jullie gebeden komen we niet verder”, schrijft Anne-Marie.

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Project van de maand | April

Project van de maand | April

Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote aantallen vluchtelingen in ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...