fbpx

Word zendeling

Geven

Carina Saarloos verkondigt Jezus in vluchtelingenkamp

23 feb 2021

Zendeling in vluchtelingenkamp West-Afrika

Carina Saarloos verkondigt Jezus in vluchtelingenkamp

23 feb 2021

‘Ik (Carina) ga wekelijks naar het vluchtelingenkamp en ben dankbaar dat de inmiddels 4 duizend mensen nu eindelijk een goede watervoorziening hebben. Al maanden geleden werd er een diepe waterput gegraven, maar het duurde 8 maanden voordat er toestemming voor de watertoren gegeven werd. In januari konden de watertoren, de kranen en de zonnepanelen eindelijk geplaatst worden en kon het water in gebruik genomen worden. Natuurlijk werd dit heugelijke feit gevierd met een kleine ceremonie en een woord van dank tot God.

Enkele dagen na de officiële opening was ik opnieuw in het kamp en deelden we zeep uit aan de vluchtelingen rondom de waterplaats. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om  het verhaal van de Samaritaanse vrouw uit Johannes 4 te vertellen. Prachtig om de mensen zo te wijzen op Jezus, het Levende Water.

Ik ken inmiddels een aantal vrouwen en gezinnen behoorlijk goed en Dorina is mijn speciale vriendin die goed Bambara verstaat en mij helpt met de taal als ik Fulanie sprekende vrouwen ontmoet. In hun hutje kom ik wekelijks met zo’n 10 vrouwen bijeen om een Bijbelverhaal te vertellen.’

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.