fbpx

Word zendeling

Geven

Concert en een bekeuring

30 sep 2021

Bernard Cissa zanger Senegal

Concert en een bekeuring

30 sep 2021

Voor het eerst sinds het begin van de coronatijd was er in Senegal weer een concert mogelijk. In juli organiseerde CAMA zendeling Jan Kieviet samen met zijn collega Cissa een prachtig concert in een klein stadje in Senegal. Maar dat liep anders dan ze van te voren verwacht hadden… 

Cissa

Christelijke zanger Bernard Cissa had voor de gelegenheid allerlei christelijke zangers en band uit de omgeving van Senegal uitgenodigd. Cissa is de zanger om wie je denkt dat het draait: hij is bekend van nationale tv. Maar de 8 gastmuzikanten geven iets weer van de landelijke impact van deze muziekbediening die Jan ondersteunt met als visie: Goede Senegalese muziek met een relevante boodschap. Ze hebben ieder hun eigen stijl en komen uit verschillende delen van het land.

Nare verrassing

Na een spetterend concert stond de spreker een nare verrassing te wachten: de politie nam zonder duidelijke reden zijn rijbewijs in. In de taxi, die hij noodgedwongen moest nemen, raakte hij aan de praat met de chauffeur, die het concert vanuit zijn auto had meegekregen. De taxichauffeur kwam tot geloof in Jezus en alsof dit nog niet wonderlijk genoeg was, gebeurde op dat moment precies hetzelfde bij zijn vrouw in de taxi!

Bijzondere bediening

Jan en Tabitha Kieviet hebben een gezegende bediening in Senegal, een land waar nog maar weinig christenen zijn. Toch zien ze steeds bijzondere dingen gebeuren; in de medische wereld waarin Tabitha actief is. Maar ook rondom het werk van Jan, als manager van de christelijke zanger Cissa. Wil je meer weten over het werk van Jan en Tabitha? Check dan even dit toffe interview wat CIP een tijdje terug deed. 

Nieuwste berichten

René en Cecilia Holvast stoppen na 35 jaar zendingswerk

René en Cecilia Holvast stoppen na 35 jaar zendingswerk

René en Cecilia Holvast zijn in 1986 uitgezonden naar Mali. In 35 jaar tijd zijn ze ...
Hedi stond na 12 jaar op uit de rolstoel en werd opnieuw zendeling

Hedi stond na 12 jaar op uit de rolstoel en werd opnieuw zendeling

Velen van jullie kennen Hedi Vijge als ‘Heleen Veen’. De afgelopen 9 jaar was Hedi ...
CAMA Zending en jouw gemeente

CAMA Zending en jouw gemeente

We bouwen graag aan een warme band met kerken en gemeenten die hetzelfde verlangen ...
Zendeling Carina Saarloos wordt gemist

Zendeling Carina Saarloos wordt gemist

Afgelopen maand kwam het verdrietige nieuws dat Carina Saarloos door een noodlottige ...