Project omschrijving

Vacature

Kantoormedewerkers
Driebergen

Vacature administratief vrijwilligers

CAMA Zending gelooft dat elke persoon de kans moet krijgen om Jezus te leren kennen. De grootste nood, de grootste armoede en het grootste onrecht is dat niet iedereen deze kans krijgt. CAMA Zending helpt door onder onbereikte volken lokale gemeente te stichten die Jezus bekend maken aan hun volksgenoten. Dit doen we door zowel theologen als professionals – verpleegkundigen, ontwikkelingswerkers, ict’ers, onderwijzers etc. – uit te zenden.

Als vrijwilliger word je onderdeel van het gedreven kantoorteam in Driebergen.

Werkzaamheden

Als administratief vrijwilliger ben je in overleg flexibel inzetbaar. Er kan vanuit huis gewerkt worden. Het werk betreft hoofdzakelijk het invoeren en bijhouden van gegevens in een database. Daarnaast kunnen we je eventueel – altijd in overleg – vragen voor andere voorkomende klussen. De tijd die hiervoor besteed wordt is in overleg en door je zelf in te delen.

De functie is op vrijwillige basis. Eventueel is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Functie eisen

  • Je kunt je vinden in de missie en visie van CAMA Zending
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent flexibel, punctueel en integer
  • Je kunt goed overweg met een computer
  • Je hebt bij voorkeur enige kennis van Excel
  • Je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken

Contact

Iets voor jou? Stuur dan een email met korte motivatie en je CV naar Hans Borghuis via hans@camazending.nl. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op www.camazending.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-12907320.

Ook zendeling worden?

Heb je interesse om zendeling te worden, maar staat er geen passende vacature tussen? Of ben je gewoon benieuwd of zending echt bij jou past?

Neem dan contact met ons op of lees verder hoe je zendeling kunt worden via CAMA Zending