Project omschrijving

Vacature

Leraar Theologie
Azerbaijan

Type werk: In Azerbaijan verlangen we naar een nieuwe uitstorting van Gods Geest zodat veel inwoners Jezus leren kennen en Zijn discipelen worden. Om de groeiende christelijke gemeenschap te dienen willen we investeren in gedegen theologisch onderwijs. Je werk zal er op gericht zijn om lokale leiders te versterken en op die manier de lokale kerk te bouwen.

Wie wij zoeken: Individuen of stellen die ervaring hebben met theologisch onderwijs. Je hebt een afgeronde opleiding in theologie en hebt ervaring met lesgeven.

Niveau christendom: Ongeveer 0,2 % van de lokale bevolking heeft een levende relatie met Jezus. Maar het aantal christenen neemt steeds verder toe.

Leefomstandigheden: In de stad waar je komt te werken zijn veel faciliteiten. Het leefklimaat wordt omschreven als prettig. De stad is waarschijnlijk niet geschikt voor gezinnen met schoolgaande kinderen.

Algemene info: De vacature tekst is beknopt, maar we komen graag met je in contact om meer informatie te geven. Ook kunnen we onderzoeken of we de vacature kunnen invullen op een manier die bij jou past. We kunnen tevens vacatures op maat maken.

Gebied: Stad in Azerbaijan
Vanaf: 2021/2022

Ook zendeling worden?

Heb je interesse om zendeling te worden, maar staat er geen passende vacature tussen? Of ben je gewoon benieuwd of zending echt bij jou past?

Neem dan contact met ons op of lees verder hoe je zendeling kunt worden via CAMA Zending