Project omschrijving

Vacature

Leraar Universiteit
Azerbaijan

Type werk: In Azerbaijan verlangen we naar een nieuwe uitstorting van Gods Geest zodat veel inwoners Jezus leren kennen en Zijn discipelen worden. Om toegang te krijgen kom je te werken op een lokale universiteit. De universiteit is bezig met het ontwikkelen van een Engels curriculum waarbij ze graag ondersteuning zoeken. Je helpt de universiteit met het ontwikkelen hiervan en geeft ook les op de universiteit. Naast je werk ben je gericht op evangelisatie en het bouwen van de lokale kerk.

Wie wij zoeken: Individuen of stellen die enthousiast worden van werken in een universitaire omgeving. Je hebt een masterdiploma op zak en hebt al ervaring met lesgeven. Daarnaast heb je (het equivalent van) minstens één jaar Bijbelschool gedaan of ben je bereid dit te doen.

Niveau christendom: Ongeveer 0,2 % van de lokale bevolking heeft een levende relatie met Jezus. Maar het aantal christenen neemt steeds verder toe.

Leefomstandigheden: In de stad waar je komt te werken zijn veel faciliteiten. Het leefklimaat wordt omschreven als prettig. De stad is waarschijnlijk niet geschikt voor gezinnen met schoolgaande kinderen.

Algemene info: De vacature tekst is beknopt, maar we komen graag met je in contact om meer informatie te geven. Ook kunnen we onderzoeken of we de vacature kunnen invullen op een manier die bij jou past. We kunnen tevens vacatures op maat maken.

Gebied: Stad in Azerbaijan
Vanaf: 2021/2022

Ook zendeling worden?

Heb je interesse om zendeling te worden, maar staat er geen passende vacature tussen? Of ben je gewoon benieuwd of zending echt bij jou past?

Neem dan contact met ons op of lees verder hoe je zendeling kunt worden via CAMA Zending