Project omschrijving

Vacature

Noord-Afrika
Restauranthouder of bedrijfsleider

In dit specifieke gebied in Noord-Afrika zijn nog maar weinig christenen. Het christelijk getuigenis in deze regio is daarmee erg zwak. Er zijn gelukkig wel een aantal huiskringen, maar de kerk bloeit er nog niet. Hier willen we verandering in brengen door het concept van Business As a Mission (BAM)We zoeken hier voor specifiek een bedrijfsleider en een restauranthouder

Vacature bedrijfsleider & restauranthouder

Taakomschrijving bedrijfsleider: Als bedrijfsleider geef je leiding aan een talencentrum voor zendingswerkers die de lokale talen leren. Daarbij draag je indirect bij aan de verspreiding van het Evangelie en ben je zelf een getuigenis in de dagelijkse contacten. Door het getuigenis in woord en daad is het doel gemeentestichting.

Taakomschrijving restauranthouder: Allereerst moet het restaurant/theehuis opgezet worden. Verder train je vooral onervaren personeel en ben je een levend getuigenis in een niet-christelijke omgeving. Als restauranthouder train je het personeel zodat ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien en zelfstandig deel kunnen nemen aan de maatschappij. Door het getuigenis in woord en daad is het doel gemeentestichting.

Profiel: Zelfstandig werk, met duidelijke relationele en administratieve vaardigheden. Een opleiding en/of ervaring in ondernemen en management is een pre. Ook heb je een theologische achtergrond of een Bijbeltraining met het equivalent van minstens één jaar afgerond en ben je actief betrokken bij gemeentewerk.

Periode: De vacature is voor de lange termijn. Houd er rekening mee dat er tenminste 18 maanden taal- en cultuur studie gedaan moet worden voordat aan de eigenlijke taak begonnen kan worden.

Team: Op dit moment bestaat het team van CAMA uit slechts één echtpaar. Er wordt wel veel samengewerkt met andere zendingsorganisaties.

Taal: Redelijke beheersing van Engels en Frans; en bereid om de lokale talen te leren

Werk- en leefomstandigheden: In een grote stad, met alle moderne faciliteiten.

Kinderen: Privéscholen of internationale scholen.

Gezondheid: Goede medische voorzieningen zijn beschikbaar.

Algemene informatie: Vacatures voor zendingswerk moeten als richtlijnen worden gezien. Vele onvoorziene omstandigheden kunnen een taakomschrijving veranderen waarbij het doel leidend wordt. Deze vacature kan in de loop der tijd veranderen, maar het doel blijft om uiteindelijk in deze regio gemeenten te stichten blijft.

Meer informatie: info@camazending.nl

Gebied: Noord-Afrika
Vanaf: 2019
Niveau christelijk getuigenis:Weinig lokale christenen

Ook zendeling worden?

Heb je interesse om zendeling te worden, maar staat er geen passende vacature tussen? Of ben je gewoon benieuwd of zending echt bij jou past?

Neem dan contact met ons op of lees verder hoe je zendeling kunt worden via CAMA Zending