Project omschrijving

Vacature

Vluchtelingwerk
Italië

Type werk: In Italië zijn momenteel duizenden vluchtelingen en immigranten. Helaas neemt het aantal niet af, maar worden het er steeds meer. Voornamelijk mensen uit ‘moslim-landen’ maken de gevaarlijke oversteek naar Italië. Als evangelist zet je je gaven en talenten in om deze kwetsbare mensen te helpen en verkondig je het Evangelie in woord en daad.

Wie wij zoeken: Individuen of stellen die een passie hebben voor Evangelisatie en graag de handen uit de mouwen steken. Zowel voor korte termijn of lange termijn zijn er mogelijkheden.

Niveau christendom: Je gaat werken met mensen afkomstig uit de minst bereikte volken. Dit zijn vaak mensen met een moslim achtergrond, afkomstig uit landen waar minder dan 1 % van de bevolking christen is.

CAMA in Milan: Je werkt in een internationale omgeving, samen met CAMA-collega’s uit andere landen.

Leefomstandigheden: Milan is een prettige plek om te leven, ook als gezin met kinderen.

Algemene info: De vacature tekst is beknopt, maar we komen graag met je in contact om meer informatie te geven. Ook kunnen we onderzoeken of we de vacature kunnen invullen op een manier die bij jou past. We kunnen tevens vacatures op maat maken.

Gebied: Milan, Italië
Vanaf: zomer 2021

Ook zendeling worden?

Heb je interesse om zendeling te worden, maar staat er geen passende vacature tussen? Of ben je gewoon benieuwd of zending echt bij jou past?

Neem dan contact met ons op of lees verder hoe je zendeling kunt worden via CAMA Zending