Project omschrijving

Vacature

Missie

Het manifesteren van de liefde van Jezus Christus in de kracht van de Heilige Geest, voor de “Fulani” en “Tuareg” in Niger, door middel van een holistische benadering, waaronder het initiëren van bewegingen van lokale gemeenschappen van Jezus volgelingen.

Profiel

Enige leiderschap in de bediening, hoewel klein, is een vereiste. Daarnaast verwachten we dat je ervaring hebt met discipelschap/evangelisatie, gerechtigheid of Business As Mission (in de breedste zin). Daarnaast is het nodig om Frans te spreken en/of bereid te zijn een taalcursus te volgen.

Verantwoordelijkheden

Meer leren over de cultuur en ontdekken hoe je kunt communiceren in de lokale taal. Ontwikkel holistische, contextuele evangelisatie- en/of discipelschaps-programma’s die bijdragen aan de huidige missionaire activiteiten. Mogelijkerwijs kun je verantwoordelijk zijn voor lokale werknemers.

Contact

Gebied: Niger (Toeareg & Fulani)
Vanaf: 2019
CAMA Zending in Niger: In Niger is een team aanwezig vanuit CAMA, waaronder Nederlandse zendelingen (Matthijs en Willienke Westerkamp). We verlangen er naar om missionaire communities onder de Fulani en Tuareg te zien groeien, zodat de lokale bevolking getransformeerd wordt door de volheid van Christus.

Ook zendeling worden?

Heb je interesse om zendeling te worden, maar staat er geen passende vacature tussen? Of ben je gewoon benieuwd of zending echt bij jou past?

Neem dan contact met ons op of lees verder hoe je zendeling kunt worden via CAMA Zending