David Fitch in Nederland

Knowing about God is a different thing than being in His presence and encountering Him. Vandaag hadden we het voorrecht om de inspirerende David Fitch te ontmoeten in Driebergen. David is intensief betrokken bij het werk van CAMA in Amerika, is professor, schrijver, voorganger, theoloog, podcast host en kerkplanter. Hoewel hij veel betekent in de bediening heeft hij naar eigen zeggen zijn belangrijkste werk niet gedaan vanuit een kantoor of kerk gedaan, maar juist tijdens kopjes koffie in de lokale bar of in de Mc Donalds. Bijna dagelijks gaat hij op pad, of nodigt hij mensen uit om te komen dineren, om te getuigen van Jezus. Volgens David mogen christenen veel meer gaan leven vanuit de autoriteit die gegeven is (Mat. 28:18).

Bron: Christianity Today

Samen met 15 voorgangers en leiders uit het land inspireerde David door te prikkelen, goede vragen te stellen en vooral getuigenissen te delen vanuit zijn eigen leven. Zijn uitnodiging om meer te leven vanuit “presence” is erg praktisch en gericht aan elke volgeling van Jezus.

In september zal David opnieuw in Nederland zijn voor de nieuwste editie van MISSIE.NU . Tijdens deze conferentie zal David de Nederlandse editie van zijn nieuwe boek “Faithful Presence” presenteren. Hierin biedt hij een nieuw perspectief voor het getuigenis van de kerk van de wereld. Visionair en beproefd in de praktijk – ook in Nederland.

Wil je ook geïnspireerd worden door de missionaire levensstijl van David en ben je benieuwd naar zijn nieuwe boek? Of wil je getraind worden door ervaren missionaire werkers in uitdagende workshops? Kijk voor meer informatie en het programma op de website van MISSIE.NU. Onder andere Boudewijn van Schoonhoven, Jan Wolsheimer en Rocco Rausch zullen CAMA Zending vertegenwoordigen in drie workshops.