fbpx

Word zendeling

Geven

De Grote Opdracht

17 sep 2019

Donkere kerkzaal met aanbiddende mensen en flyertekst de Grote Opdracht

De Grote Opdracht

17 sep 2019

“Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.” – Jezus

De Grote Opdracht is de roeping van CAMA Zending – het is waarom we bestaan! We worden genoodzaakt door het bevel van Jezus om leerlingen (discipelen) te maken van alle volken. Het bereiken van de verlorenen is dé reden waarom we bereid zijn naar het einde van de aarde te gaan – dit is geen kleine taak!

Dus wat is er voor nodig?

We moeten samenwerken. De voltooiing van de Grote Opdracht vereist actie van elke volledig toegewijde discipel van Jezus Christus. Door de kracht van de Heilige Geest zet CAMA zich in om een op Christus gerichte, Handelingen 1:8, familie te ontwikkelen.

Om dit financieel mogelijk te maken is geen kleine taak. Het kost ongeveer 25.000 euro per jaar om een individuele zendeling te houden op het zendingsveld. Doordat er zo veel gulle mensen, kerken en ondernemers zijn zoals jullie kunnen we gehoor blijven geven aan de Grote Opdracht van Jezus. Over heel de wereld.

De CAMA familie

De CAMA familie is erg divers. En overstijgt Nederland! Wereldwijd zijn er meer dan 6 miljoen gelovigen lid van een CAMA gemeente, zijn er 30 duizend kerken en meer dan 90 theologische instellingen. Daarnaast zenden we ongeveer 1.500 zendelingen uit.

Jezus volgens is niet bedoeld als een eenzame reis. Als een familie van gelovigen ondersteunen we elkaar in het geloof, brengen we troost wanneer dat nodig is, vieren we het leven samen en combineren we middelen om Gods werk te volbrengen. We kunnen veel meer samen doen dan we apart van elkaar kunnen.

Samen met jou

We hopen dat jij ook met ons mee wilt doen en deel wilt worden van het werk van CAMA Zending.

  • Schrijf je bijvoorbeeld in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons werk wereldwijd;
  • Ben je een bidder? Onze zendingswerkers schrijven elke maand persoonlijke gebedsupdates. Ontvang deze maandelijks in je mailbox en schrijf je in.
  • Wil je ons financieel steunen? Door jouw financiële steun kunnen wij nieuwe mensen uitzenden en ons huidige werk faciliteren. Elke euro, maandelijkse gift of eenmalige donatie is welkom!

Bedankt dat jullie er voor ons zijn!

We zijn jullie dankbaar voor alle steun, gebedsstrijders en betrokkenheid. De liefde van Jezus is niet optioneel van christenen. Wie die de grote lijfde van de Vader hebben ervaren, willen Zijn liefde met anderen delen. Door jullie steun kunnen we nieuwe kerken stichten, de zieken en verlorenen hulpverlening bieden, scholen ondersteunen en compassie tonen. We maken er een prioriteit van om kerken te stichten, zodat degenen die tot Christus komen de steun en het discipelschap van een kerkfamilie hebben.

Nieuwste berichten

Zaaien en oogsten in Japan

Zaaien en oogsten in Japan

Het verhaal van Mabel Francis en het echtpaar Schaeffer toont de volharding en vaak ...
Rolina ging op short-term uitzending naar Italië

Rolina ging op short-term uitzending naar Italië

Rolina kwam onlangs terug van haar short-term missiereis naar Italië. Ze ging onder ...
Wil jij ook een Missie Partnerschap aangaan?

Wil jij ook een Missie Partnerschap aangaan?

Met Mission Partners faciliteert CAMA Zending gelijkwaardige partnerschappen tussen ...
Ruim 100 jongeren op missiereis deze zomer!

Ruim 100 jongeren op missiereis deze zomer!

Afgelopen vrijdagavond organiseerde CAMA Zending in Amersfoort de aftrap van haar ...