Meer dan een jaar na de desastreuze aardbevingen en tsunami in Palu, Indonesië, is de gemeente weer samengekomen. De CAMA-kerk was compleet verwoest door de gevolgen van de hevige stormen. Afgelopen maand kon de gemeente voor het eerst weer samenkomen in het herbouwde kerkgebouw. Wat een zegen!

Zwaar beschadigde kerk

In 2018/2019 deelden we verschillende berichten over de enorme gevolgen van de aardbevingen in Indonesië. Misschien kun je je de foto’s nog wel herinneren. De lokale CAMA-kerk was zwaar beschadigd, er vielen veel doden en gewonden, en een deel van de bevolking werd dakloos. De gevolgen waren niet te overzien.

Kerk herbouwd

Het is een zegen dat we daarom vandaag zó goed nieuws kunnen melden. Mede door jullie giften in 2018/2019 konden we de CAMA-kerk in Palu herbouwen. De foto van hierboven laat zien dat de gemeente weer samen kan komen om God te aanbidden en met elkaar in gebed God te zoeken.  Voor het eerst sinds de verwoesting! Hoewel de kerk destijds zwaar beschadigd is geweest heeft het gebouw altijd gefungeerd als noodcentrum, waar vanuit noodhulp opgezet werd.

Bedankt!

Peter Dekker, CAMA zendeling in Indonesië  is onder de indruk: “De kerk is inderdaad zo goed als af, afgelopen december was de officiële opening. Het is een mooi gebouw geworden dank zij de genereuze giften uit o.a. Nederland, USA, Canada, Zuid-Korea en Hong-Kong.”

We zijn Jezus dankbaar dat Hij dit mogelijk gemaakt heeft. En we danken jullie voor alle gebeden en financiële steun. We bidden dat de kerk in Indonesië weer mag bloeien en het verschil mag maken in hun land.