fbpx

Word zendeling

Geven

Deze missie is een zendingsdroom

16 mrt 2021

Zendelingen op zendingsveld

Deze missie is een zendingsdroom

16 mrt 2021

Wat doen jullie eigenlijk bij CAMA Zending? Waarom bestaan jullie en hoe ziet zendingswerk er in de praktijk uit? Het zijn vragen die we regelmatig krijgen. En daar hebben we natuurlijk antwoorden op! Deze missie van CAMA Zending is een zendingsdroom.

‘Waar?’

CAMA Zending heeft de missie om zendingswerkers uit te zenden onder de minst bereikte volken. Juist in die landen, gebieden en volken waar nauwelijks christenen zijn willen wij van waarde zijn. Dit zijn zeker niet de makkelijkste plekken om zendingswerk te doen. Maar dit is onze roeping.

‘Wat?’

Het doel van zendingswerk is om lokale gemeenten te stichten of te ondersteunen. We geloven in de kracht van lokale gemeenten, discipelschap en leiderschap. Wanneer de gemeente krachtig genoeg is om het eigen volk te bereiken met het Evangelie kunnen wij ons terugtrekken.

‘Wie?’

Zowel gemeentewerkers als beroepsprofessionals worden uitgezonden om de zendingsmissie te volbrengen. Zendelingen zijn soms theologen of voorgangers, maar niet uitsluitend. Ook met een specifiek beroep (zoals verpleegkundige of ondernemer) worden zendelingen uitgezonden.

‘Samen met?’

CAMA Zending zendt zendelingen uit in samenwerking met uitzendende gemeenten en kerken in Nederland. Zendelingen zijn letterlijk ‘gezondenen’. En doen hun werk niet alleen, maar juist samen met verschillende teams. Thuisfrontteams, zendingscommissies, het kantoorteam van CAMA Zending en ga zo maar door!

‘Dromen’

Onze zendingsdroom is dat we kunnen stoppen met zendingswerk. We verlangen er naar dat alle volken bereikt zijn met het Evangelie en zendingswerk overbodig wordt. Momenteel zijn er nog meer dan 7 duizend volken onbereikt, dus er is (helaas) nog veel werk aan de winkel!

 

Nieuwste berichten

De bruiloft in Guinee

De bruiloft in Guinee

Zack is erg slim, grappig, heeft een geweldige lach en een diepe stem. Hij was er ...
Enthousiaste jongeren missiereis Portugal

Enthousiaste jongeren missiereis Portugal

CAMA Zending biedt jongerengroepen de mogelijkheid een missiereis te maken naar een ...
Voor de eerste keer Bijbel lezen

Voor de eerste keer Bijbel lezen

Weet jij het nog? De eerste keer dat je Bijbel las? CAMA zendeling Daniëlle Adams ...
Willem en Jolanda terug naar Zuid-Azië

Willem en Jolanda terug naar Zuid-Azië

Na twee jaar kunnen Willem en Jolanda Boer eindelijk weer een korte reis maken naar ...