fbpx

Word zendeling

Geven

Deze missie is een zendingsdroom

16 mrt 2021

Zendelingen op zendingsveld

Deze missie is een zendingsdroom

16 mrt 2021

Wat doen jullie eigenlijk bij CAMA Zending? Waarom bestaan jullie en hoe ziet zendingswerk er in de praktijk uit? Het zijn vragen die we regelmatig krijgen. En daar hebben we natuurlijk antwoorden op! Deze missie van CAMA Zending is een zendingsdroom.

‘Waar?’

CAMA Zending heeft de missie om zendingswerkers uit te zenden onder de minst bereikte volken. Juist in die landen, gebieden en volken waar nauwelijks christenen zijn willen wij van waarde zijn. Dit zijn zeker niet de makkelijkste plekken om zendingswerk te doen. Maar dit is onze roeping.

‘Wat?’

Het doel van zendingswerk is om lokale gemeenten te stichten of te ondersteunen. We geloven in de kracht van lokale gemeenten, discipelschap en leiderschap. Wanneer de gemeente krachtig genoeg is om het eigen volk te bereiken met het Evangelie kunnen wij ons terugtrekken.

‘Wie?’

Zowel gemeentewerkers als beroepsprofessionals worden uitgezonden om de zendingsmissie te volbrengen. Zendelingen zijn soms theologen of voorgangers, maar niet uitsluitend. Ook met een specifiek beroep (zoals verpleegkundige of ondernemer) worden zendelingen uitgezonden.

‘Samen met?’

CAMA Zending zendt zendelingen uit in samenwerking met uitzendende gemeenten en kerken in Nederland. Zendelingen zijn letterlijk ‘gezondenen’. En doen hun werk niet alleen, maar juist samen met verschillende teams. Thuisfrontteams, zendingscommissies, het kantoorteam van CAMA Zending en ga zo maar door!

‘Dromen’

Onze zendingsdroom is dat we kunnen stoppen met zendingswerk. We verlangen er naar dat alle volken bereikt zijn met het Evangelie en zendingswerk overbodig wordt. Momenteel zijn er nog meer dan 7 duizend volken onbereikt, dus er is (helaas) nog veel werk aan de winkel!

 

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Project van de maand | April

Project van de maand | April

Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote aantallen vluchtelingen in ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...