fbpx

Word zendeling

Geven

Deze missie is een zendingsdroom

16 mrt 2021

Zendelingen op zendingsveld

Deze missie is een zendingsdroom

16 mrt 2021

Wat doen jullie eigenlijk bij CAMA Zending? Waarom bestaan jullie en hoe ziet zendingswerk er in de praktijk uit? Het zijn vragen die we regelmatig krijgen. En daar hebben we natuurlijk antwoorden op! Deze missie van CAMA Zending is een zendingsdroom.

‘Waar?’

CAMA Zending heeft de missie om zendingswerkers uit te zenden onder de minst bereikte volken. Juist in die landen, gebieden en volken waar nauwelijks christenen zijn willen wij van waarde zijn. Dit zijn zeker niet de makkelijkste plekken om zendingswerk te doen. Maar dit is onze roeping.

‘Wat?’

Het doel van zendingswerk is om lokale gemeenten te stichten of te ondersteunen. We geloven in de kracht van lokale gemeenten, discipelschap en leiderschap. Wanneer de gemeente krachtig genoeg is om het eigen volk te bereiken met het Evangelie kunnen wij ons terugtrekken.

‘Wie?’

Zowel gemeentewerkers als beroepsprofessionals worden uitgezonden om de zendingsmissie te volbrengen. Zendelingen zijn soms theologen of voorgangers, maar niet uitsluitend. Ook met een specifiek beroep (zoals verpleegkundige of ondernemer) worden zendelingen uitgezonden.

‘Samen met?’

CAMA Zending zendt zendelingen uit in samenwerking met uitzendende gemeenten en kerken in Nederland. Zendelingen zijn letterlijk ‘gezondenen’. En doen hun werk niet alleen, maar juist samen met verschillende teams. Thuisfrontteams, zendingscommissies, het kantoorteam van CAMA Zending en ga zo maar door!

‘Dromen’

Onze zendingsdroom is dat we kunnen stoppen met zendingswerk. We verlangen er naar dat alle volken bereikt zijn met het Evangelie en zendingswerk overbodig wordt. Momenteel zijn er nog meer dan 7 duizend volken onbereikt, dus er is (helaas) nog veel werk aan de winkel!

 

Nieuwste berichten

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

Een compleet programma voor jeugddiensten en jongerenavonden. Interactief, met een ...
Matthijs in het Midden-Oosten

Matthijs in het Midden-Oosten

Wist jij dat CAMA Zending meerdere zendelingen heeft uitgezonden naar het ...
Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

Afgelopen week waren we in Baptistengemeente De Verbinding in Veenendaal voor een ...
Vacature directeur CAMA Zending

Vacature directeur CAMA Zending

Wil jij impact hebben op 3 miljard mensen?  Ben jij de visionair die leiding geeft ...