fbpx

Word zendeling

Geven

Directeur Boudewijn 50 jaar, dat is feest!

18 aug 2022

Boudewijn jarig

Directeur Boudewijn 50 jaar, dat is feest!

18 aug 2022

Directeur Boudewijn van Schoonhoven is 50 jaar geworden. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Want bij CAMA Zending hebben we een ’taart-cultuur’! 

Op het kantoor van CAMA Zending bidden we dagelijks. We leggen de uitdagingen en zorgen bij God voor en vragen Zijn zegen. We bidden dat God nieuwe arbeiders in Zijn oogst uitzendt. En als er een financieel tekort is vragen we God om een oplossing te geven. We vragen veel. Maar we danken ook veel!

Als er nieuwe zendelingen uitgezonden worden, of bij andere belangrijke momenten, eten we een stukje taart en danken we God. We beseffen steeds weer hoe gezegend we zijn dat God voorziet en dat mag gevierd worden!

Vier jij met ons mee vandaag? Stuur dan een e-mail naar boudewijn@camazending.nl om Boudewijn te feliciteren. Voordat Boudewijn directeur werd, zo’n 10 jaar geleden, was hij samen met zijn gezin zendeling in het Midden-Oosten. Nu zendt hij al jarenlang zendelingen uit via CAMA Zending met als focus de minst bereikte volken.

 

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.