fbpx

Word zendeling

Geven

Directeur Boudewijn bij missionaire conferentie India

5 jun 2019

Directeur Boudewijn lacht en profil met blauw overhemd

Directeur Boudewijn bij missionaire conferentie India

5 jun 2019

Wie reist er 3 dagen om naar een conferentie te komen? En wie heeft een maand inkomen over voor 3 dagen vergadering? Zoveel hebben Indiase gemeentestichters over om bij de missionaire conferentie van CAMA te zijn die afgelopen week plaatsvond in India!

De conferentie was indrukwekkend. We hebben samen gesproken over hoe CAMA gemeenten zelf de minst bereikte volken van hun land gaan bereiken. En, hoe CAMA Zending als organisatie buiten India, partner kan worden van hun werk. Waarom? Omdat er nog steeds grote gebieden van India zijn, met honderden miljoenen mensen, met minder dan 0,1% christenen.

Nieuwe bekeerlingen worden leiders

De nood is groot, maar Gods hand in het werk van deze passievolle gemeentestichters is groter! 10 jaar geleden kwam een Braziliaanse CAMA zendeling om een voetbalbediening te starten in India. Sindsdien zijn er veel mensen tot geloof gekomen en zijn deze bekeerlingen nu de leiders van de missionaire beweging in India.

De groei in India gaat door

Het was bemoedigend om de gemeentestichter te ontmoeten die in de Hindoe-pelgrimstad van India werkt. Een stad die ook wel eens het Mekka van de Hindoestanen genoemd wordt. Je kunt je voorstellen hoe groot de nood daar is om over Jezus te vertellen. En dat deed deze gemeentestichter. In deze stad heeft hij 5 huisgemeenten gesticht. Gedreven door de nood wil hij naar de grootste stad van het noorden om daar nieuwe gemeentestichters te trainen die huisgemeenten gaan beginnen. De groei gaat door.

Jij ook?

De offers die deze passievolle gemeentestichters maken is groot. Maar hoe zit het met ons? Nederlanders? Willen wij ook onze offers brengen om de oogst binnen te halen? Zijn wij bereid om ons leven te geven om het meest onbereikte land ter wereld te vertellen van Jezus? God gaat door in India. Jij ook?

Jezus zei tegen hen: “De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig; vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen.”

Nieuwste berichten

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Het raakt ons ...
Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

“Er zijn meer mensen die in ziekenhuizen komen dan naar de kerk gaan.” Dokter ...
Kom eens kijken in mijn tuin

Kom eens kijken in mijn tuin

‘Kom eens kijken in mijn tuin’, zei God een aantal jaar geleden tegen een voormalig ...
Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Na twaalf jaar zendingsdienst in Portugal zijn Peter en Annie Verhoef met hun vier ...