fbpx

Word zendeling

Geven

Dit zijn de 5 nieuwe CAMA zendelingen

28 mei 2020

Nieuwe zendelingen collage

Dit zijn de 5 nieuwe CAMA zendelingen

28 mei 2020

Je leest het goed: 5 nieuwe CAMA zendelingen! Afgelopen maand stelden we André en Julia al aan jullie voor.Maar we hebben nog meer nieuws! Ook Bernabé Huaytalla en Martijn & Rebecca worden zendelingen bij de minst bereikte volken. Gefeliciteerd!

André en Julia

Het land waar André en Julia gaan werken is boeddhistisch. De weinige christenen die er zijn worden achtergesteld en hebben een zwaar leven. Zo is het volgen van onderwijs toegestaan op scholen die door de overheid goedgekeurd zijn. Maar er wordt op deze scholen wel boeddhistisch onderwijs gegeven. Omdat het vaak ook nog eens kostscholen zijn die door boeddhistische monniken worden gerund, is het voor veel christenen dus de keus om hun kinderen over te geven aan boeddhisten of om ze heel beperkt zelf les te geven waardoor ze de rest van hun leven weinig mogelijkheden zullen hebben – geen gemakkelijke keus. Het vinden van een baan met eerlijk salaris en werkomstandigheden is voor veel christenen zeer moeilijk. Omdat we voor de christenen die er zijn werkgelegenheid willen creëren en ze tegelijkertijd willen mobiliseren om het Evangelie te verspreiden, is het wijs om dat anoniem te doen.

Bernabé Huaytalla

“Mijn naam is Bernabé Huaytalla en ik kom oorspronkelijk uit Peru. Hoewel mijn moeder christen was had ik een heftige jeugd. Toch ben ik later flink door God gegrepen en heb ik veel passie voor Hem gekregen. Ik groeide in mijn geloof in de CAMA-kerk in Peru. Nu woon ik al ruim 20 jaar in Nederland en ben ik bezig met het doorgeven van de Hoop die God mij gegeven heeft. Eind 2020 vertrek ik naar Spanje, daar waar minder dan 2 % van de mensen naar de kerk gaat. Er zijn nog maar weinig Spanjaarden die Jezus volgen. Ik wil ze vertellen van Jezus en helpen om de kerk te bouwen. In deze video vertel ik graag meer!

Martijn en Rebecca

“Wij zijn Martijn en Rebecca. In 2018 zijn wij getrouwd en al vanaf het begin van onze relatie hebben we de droom om samen naar het buitenland te gaan om te bouwen aan Gods Koninkrijk. We hebben passie voor Jezus en Zijn kerk en geloven dat de kerk de hoop van de wereld is. Daarom willen wij ons daar met hart en handen voor inzetten in het Midden-Oosten.”

Nieuwste berichten

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Het raakt ons ...
Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

“Er zijn meer mensen die in ziekenhuizen komen dan naar de kerk gaan.” Dokter ...
Kom eens kijken in mijn tuin

Kom eens kijken in mijn tuin

‘Kom eens kijken in mijn tuin’, zei God een aantal jaar geleden tegen een voormalig ...
Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Na twaalf jaar zendingsdienst in Portugal zijn Peter en Annie Verhoef met hun vier ...