Dit Zijn Wij 2018-01-12T19:33:25+00:00

Dit Zijn Wij

Welkom bij de CAMA-raden

Graag stellen we ons aan je voor!

Ook zendeling worden?

“Jullie moeten naar alle volken gaan, zodat iedereen Mijn leerling kan worden.”

Sinds 1887 maakt de internationale Christian and Missionary Alliance werk van deze woorden.

Boudewijn van Schoonhoven

Directeur van CAMA Zending

Zending is het mooiste en moeilijkste dat er is. Ik ben in Colombia opgegroeid en heb in Nederland mijn opleidingen afgemaakt. Daarna hebben we als gezin met drie kinderen 12 jaar in Jordanië en Syrië gewerkt. We hebben prachtige mensen ontmoet en God mooie dingen zien doen. Nu zet ik me in om vanuit Nederland zendelingen te helpen bij hun bediening.

Kan ik jou ook helpen?

Doe me een bericht

Kantoormedewerkers

Wij zijn de dragende kracht achter de zendelingen en zetten ons graag in om ondersteuning te bieden.

Marcel Oosterkamp
Marcel OosterkampCommunicatiemedewerker
Gerrie Dijkstra
Gerrie DijkstraAdministratief medewerker
Harold Dijkstra
Harold DijkstraAdministrateur

Kennis maken?

Heb je een vraag? Of wil je een keer langs komen op kantoor?

Neem contact ons op.