Doneer 2018-01-23T13:14:53+00:00

Doneren

Geef direct!

Manieren om te geven

Er zijn verschillende manieren waarop u met uw gift CAMA Zending kunt steunen. U kunt via een machtiging CAMA Zending (of specifieke bestemming) maandelijks steunen. Ook kunt u via IDEAL een eenmalige gift geven. Of u maakt uw (regelmatige) gift zelf over op IBAN NL76 ABNA 0484 6740  t.n.v. Stichting CAMA Zending in Driebergen.

Periodieke schenking

Met een periodieke schenking, ook wel lijfrenteschenking genoemd, verbindt u zich voor langere tijd aan CAMA Zending. Dat heeft niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor u. Wij zijn als stichting verzekerd van uw steunen u profiteert van een belastingvoordeel. Op deze manier zijn uw giften 100% fiscaal aftrekbaar en dat betekent dat de fiscus tot wel 52% meebetaalt aan de donatie. Voorwaarde is wel dat er jaarlijks (voor minimaal vijf jaar) een vast bedrag wordt gegeven. Meer weten? Bel 0343-443392 of mail naar info@cama.nl.

CAMA Zending in uw testament

Denkt u erover om een goed doel in uw testament op te nemen? Dat kan via een nalatenschap of erfenis.

Nalatenschap

Doneer je feestje

We weten allemaal dat je gelukkiger wordt van geven dan van ontvangen.

CAMA zending helpt je graag. We maken je feestje extra waardevol door een ‘zendingsdonatiebox´. De box vormt een spaarpotje zodat jij en de andere feestgangers tijdens je feestje het zendingswerk van CAMA zending kunt ondersteunen.