fbpx

Word zendeling

Geven

Dringend gebed gevraagd!

25 sep 2018

Zendelingen Mark en Bibi van de achterkant anoniem

Dringend gebed gevraagd!

25 sep 2018

We doen niet vaak een oproep als deze, maar we vragen dringend gebedshulp. We kregen van Mark en Bibi Hollander* te horen dat de druk op buitenlandse zendelingen is toegenomen in het land waar ze werkzaam zijn. Deze maand zijn twee teamgenoten, een manager van hun bedrijf en een aantal kennissen ondervraagd door de politie. De buitenlanders mochten bij elkaar blijven, maar de lokale mensen werden in aparte kamers gezet en ruim tweeënhalf uur lang ondervraagd. Dit verliep niet erg voorzichtig: er werd geschreeuwd en er werden allerlei beledigingen geuit. Ook de buitenlanders kregen duidelijk te horen dat ze de wet hebben overtreden en dat evangeliseren niet mag. Hoe dit verder zal gaan is nog onduidelijk…

Mark en Bib schreven onlangs in hun nieuwsbrief dat het de laatste maanden erg onrustig is in het land waarin ze werken. Er kunnen geen Bijbels meer gekocht worden op internet, de werkers van verschillende zendingsorganisaties mogen het land niet meer in en verschillende huizen zijn doorzocht. Ook horen ze berichten van kruizen die van kerken verwijderd worden. Hoe erg de lokale kerken lijden weten ze niet precies, maar de druk onder buitenlandse zendelingen neemt steeds meer toe.

Wilt u bidden dat het getuigenis van Jezus, ondanks de verdrukking, toe zal nemen? Wilt u bidden dat Mark en Bibi hun werk kunnen voortzetten? We hebben uw gebedshulp dringend nodig.

*Dit zijn gefingeerde namen. Helaas kunnen we in verband met veiligheid niet het land noemen waarin Mark en Bibi werkzaam zijn.

Nieuwste berichten

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Het raakt ons ...
Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

“Er zijn meer mensen die in ziekenhuizen komen dan naar de kerk gaan.” Dokter ...
Kom eens kijken in mijn tuin

Kom eens kijken in mijn tuin

‘Kom eens kijken in mijn tuin’, zei God een aantal jaar geleden tegen een voormalig ...
Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Na twaalf jaar zendingsdienst in Portugal zijn Peter en Annie Verhoef met hun vier ...