fbpx

Word zendeling

Geven

Dringend gebed gevraagd!

25 sep 2018

Zendelingen Mark en Bibi van de achterkant anoniem

Dringend gebed gevraagd!

25 sep 2018

We doen niet vaak een oproep als deze, maar we vragen dringend gebedshulp. We kregen van Mark en Bibi Hollander* te horen dat de druk op buitenlandse zendelingen is toegenomen in het land waar ze werkzaam zijn. Deze maand zijn twee teamgenoten, een manager van hun bedrijf en een aantal kennissen ondervraagd door de politie. De buitenlanders mochten bij elkaar blijven, maar de lokale mensen werden in aparte kamers gezet en ruim tweeënhalf uur lang ondervraagd. Dit verliep niet erg voorzichtig: er werd geschreeuwd en er werden allerlei beledigingen geuit. Ook de buitenlanders kregen duidelijk te horen dat ze de wet hebben overtreden en dat evangeliseren niet mag. Hoe dit verder zal gaan is nog onduidelijk…

Mark en Bib schreven onlangs in hun nieuwsbrief dat het de laatste maanden erg onrustig is in het land waarin ze werken. Er kunnen geen Bijbels meer gekocht worden op internet, de werkers van verschillende zendingsorganisaties mogen het land niet meer in en verschillende huizen zijn doorzocht. Ook horen ze berichten van kruizen die van kerken verwijderd worden. Hoe erg de lokale kerken lijden weten ze niet precies, maar de druk onder buitenlandse zendelingen neemt steeds meer toe.

Wilt u bidden dat het getuigenis van Jezus, ondanks de verdrukking, toe zal nemen? Wilt u bidden dat Mark en Bibi hun werk kunnen voortzetten? We hebben uw gebedshulp dringend nodig.

*Dit zijn gefingeerde namen. Helaas kunnen we in verband met veiligheid niet het land noemen waarin Mark en Bibi werkzaam zijn.

Nieuwste berichten

Willem en Jolanda terug naar Zuid-Azië

Willem en Jolanda terug naar Zuid-Azië

Na twee jaar kunnen Willem en Jolanda Boer eindelijk weer een korte reis maken naar ...
Met een lege maag naar school

Met een lege maag naar school

Regelmatig gaat Anna op bezoek bij een moeder met 6 meisjes. Ze komt daar om haar te ...
Mano-volk Guinee bereikt met het Evangelie

Mano-volk Guinee bereikt met het Evangelie

CAMA zendeling Jon Erickson heeft een hart voor wat er in Handelingen 1:8 staat ...
Surinaamse Wayana-indianen op zendingsreis naar stam in Canada

Surinaamse Wayana-indianen op zendingsreis naar stam in Canada

Samen met CAMA zendelingen Marco en Marjolein Schuurmans is een Surinaamse delegatie ...