fbpx

Word zendeling

Geven

Envision

CAMA Zending

Envision is onderdeel van CAMA Zending en organiseert korte uitzendingen voor jongeren en jongerengroepen. Tijdens een missiereis, oriëntatiereis, stage of tussenjaar, werk je samen met onze zendelingen of Mission Partners. Terwijl je proeft van het zendingsleven, werk je aan je persoonlijke groei en maak je tegelijkertijd impact op de plek waar je bent.

Zo ontdek jij jouw rol in Gods missie!

missie
reizen

missiereizen 

Samen met jouw jongerengroep kan
jij op missiereis en bijdragen aan wat God aan het doen is in de wereld. Elke reis is maatwerk, dus we komen
graag met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken!

missiereizen

short-term

uitzending

short-term uitzendingen

short-term uitzendingen 

ENVISION biedt diverse mogelijkheden voor short-termers. Met een short-term uitzending (drie tot twaalf maanden) doe je cross-culturele ervaring op en ontdek je hoe het is om te werken en wonen in het buitenland.  Je brengt projecten tot stand, maakt kennis met een gebied en de bevolking en werkt intensief samen met de teams en/of lokale werkers. Ga de uitdaging aan en kies voor een short-term uitzending met CAMA ENVISION.

Oriëntatiereizen 

Oriëntatie
reizen

Heb jij een hart voor zending maar wil je eerst ervaren hoe het is om zendeling te zijn voor je de knoop doorhakt? Het maken van een oriëntatiereis is een laagdrempelige manier om erachter te komen of lange termijn zending iets voor
jou is.

Oriëntatie

reizen

Stages

Stages

stages

Ook individuele zendingsreizen zijn mogelijk! Ga op stage bij één van onze zendelingen of Mission Partners en doe hands-on ervaring op in gemeentestichting, kinderwerk, medische hulpverlening, etc.

Tussenjaar


Tussenjaar

 

Langer op reis? Wij bieden ook tussenjaren aan. Tijdens een tussenjaar werk je samen met onze internationale collega’s, maak je impact in Gods koninkrijk, investeer je in je persoonlijke ontwikkeling, én ontdek je welke vervolgstappen God voor jou heeft!

 

Tussenjaar

Wij hebben een plek waar jij kunt dienen en jouw rol in Gods missie kunt ontdekken! 

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! Nieuwsgierig geworden naar onze missiereizen? Klik hier!

Meer dan een reis
Een korte reis of uitzending via ENVISION gaat niet alleen om de reis zelf. We starten samen een traject, helpen je bij de voorbereidingen, brengen je in contact met de juiste mensen en zorgen voor de juiste begeleiding. Samen stellen we het inhoudelijke programma samen, en formuleren we jouw persoonlijke missie en doelen. Groepen bieden we trainingen en begeleiding op maat, mede afhankelijk van de samenstelling van de groep en bestemming van de reis.

Envision Kick-Off

Ga jij mee met een missiereis van CAMA? Meld je hier aan voor de Kick-Off!