fbpx

Word zendeling

Geven

Even voorstellen: nieuwe CAMA Zendelingen Robbert en Rianne

19 jun 2019

Even voorstellen: nieuwe CAMA Zendelingen Robbert en Rianne

19 jun 2019

Geweldig nieuws! Met veel dankbaarheid mogen we melden dat Robbert en Rianne Sinon namens CAMA Zending uitgaan naar Tsjechië! Een prachtig, vurig stel met een brandend hard voor Jezus. En ze stellen zich graag aan jullie voor!

Zendelingen Robbert en Rianne met dochter op nek van Robbert

Wij zijn Robbert en Rianne. Een Politie agent uit Rotterdam Zuid en een docente kunst op het VMBO. We wonen met onze dochter Jaël in een heerlijk oud-Hollands huisje uit 1900. Het huis hebben we met veel plezier helemaal verbouwd en we hebben het er goed. We houden van onze stad Dordrecht en van het werk wat we nu in de kerk mogen doen. Maar het is tijd om ons fijne veilige leventje in te ruilen voor een avontuur met God. We verlangen ernaar om fulltime voor God te mogen werken. God heeft onze verlangens gestuurd en we hebben een groot hart gekregen voor de mensen in Tsjechië.

“Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u AANVUREN door de GEEST en dien de HEER!” Romeinen 12:11

Wij zijn geroepen om God te vertegenwoordigen in Tsjechië. Hier willen we vol VUUR voor GAAN! We moeten nog even wat geduld opbrengen, dat is vooral voor Robbert soms best moeilijk! Hij is razend enthousiast en ondernemend! Houd van het contact met mensen, heeft twee rechter handen en houd van extreme sporten. Hij zal zijn motor missen! Rianne is geduldig, leeft graag met mensen mee en heeft ook twee rechter handen, die vaak onder de verf zitten! Jaël onze dochter van 2 is ontzettend sociaal, ze praat tegen alle mensen die ze tegenkomt en ze helpt graag een handje mee! Ze kan niet zonder haar knuffel, Teddy, die gaat overal mee naar toe.

Maar eerst…

Het avontuur start in augustus op Cornerstone college. Hier worden we voorbereid voor het werk wat komen gaat. We leren leven met interculturele verschillen en duiken de Bijbel in om goed theologisch onderbouwd aan ons avontuur in Tsjechië te beginnen.

Waarom Tsjechië?

Waarom gaan we naar Tsjechië? Het is het meest atheïstisch land van Europa, maar een schamele 0,7 procent is (protestants) christelijk en helaas dragen de kerken het geloof niet uit naar de buitenwereld.

We verlangen naar een opwekking in Tsjechië?

Wat gaan we doen? Het grootste deel zal bestaan uit straat evangelisatie. we willen mensen ontmoeten, leren kennen, het geloof delen en hen hierin onderwijzen. De plaatselijke kerk opbouwen en meewerken aan oplossingen voor sociale problematiek. We verlangen naar een opwekking in Tsjechië!

Bouwen aan een christelijk Tsjechië

We kunnen dit werk niet alleen. We hebben support nodig en dus zijn we opzoek naar mensen die graag mee willen bouwen aan een christelijk Tsjechië. Mensen die bereid zijn ons financieel te ondersteunen om zo een steentje bij te dragen. Help jij mee?

Geven

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Vluchtelingen werk in Italië

Vluchtelingen werk in Italië

(Afbeelding van SINAI) Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...