fbpx

Word zendeling

Geven

Historisch moment voor CAMA kerk en ondernemers in Chili #skype

20 jun 2019

Groep mensen in Chili zwaait naar camera op skype

Historisch moment voor CAMA kerk en ondernemers in Chili #skype

20 jun 2019

‘Dit is een historisch moment!’ zei de directeur van zending van de CAMA kerk in Chili. De president, penningmeester en regionale coördinatoren waren bij elkaar om te praten over het uitzenden van ondernemers en beroepsprofessionals. Directeur Boudewijn van Schoonhoven schoof aan via Skype.

Kerkgroei in Chili

De CAMA kerk in Chili bestaat uit 125 kerken en heeft ongeveer 40.000 leden. Sinds 1897 is CAMA begonnen met evangelisatiewerk en is de kerk sindsdien steeds verder gegroeid, in aantal en in kracht. Vandaag de dag is er een rijke bediening vanuit CAMA Chili onder wezen en besteden ze ruime aandacht aan het bereiken van onbereikte bevolkingsgroepen.

Ondernemerschap en zending

Vanuit de CAMA kerk in Chili zijn inmiddels ook getrainde voorgangers als zendelingen uitgezonden, maar tot op heden nog geen ondernemers of beroepsprofessionals. Juist daarover werd afgelopen week gesproken en ontdekte Boudewijn een sterk verlangen om te leren van organisaties zoals CAMA Zending. Hun hart brandt om daar te gaan waar Christus nog niet gepredikt wordt.

De leiders uit Chili stelden heel goede vragen over het uitzenden van ondernemers en beroepsprofessionals. Vragen als “Waarom moeten we ondernemerschap combineren met zending?”, “Wanneer is een bedrijf voor zending een succes en wanneer een mislukking? Hoe meet je dat?” en “Hoe kunnen we ondernemers voor zending voorbereiden?” werden gesteld.

Bid mee of plan een koffie-afspraak

Bid je mee voor de CAMA kerk in Chili? Dat er nieuwe ondernemers op mogen staan om betrokken te raken bij het bereiken van de onbereikte volken? Of ben je zelf ondernemer en wil je eens doorpraten over zending? Plan dan een koffie afspraak in op ons kantoor, we helpen je graag verder!

Nieuwste berichten

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

Op dinsdagavond 24 januari zal Misha Medvedev, voorganger van de CAMA-kerk in ...
Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

Ze is 22 jaar, afgestudeerd in Fine Arts & Design in Education aan de Hogeschool ...
11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

In 2022 heeft CAMA Zending 11 nieuwe zendelingen uit kunnen zenden naar de minst ...
LIFE ON TOUR: JESUS > everything

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

CAMA Zending, Life tienerevent en Delight Worship samen on tour Tieners en jongeren ...