fbpx

Word zendeling

Geven

Historisch moment voor CAMA kerk en ondernemers in Chili #skype

20 jun 2019

Groep mensen in Chili zwaait naar camera op skype

Historisch moment voor CAMA kerk en ondernemers in Chili #skype

20 jun 2019

‘Dit is een historisch moment!’ zei de directeur van zending van de CAMA kerk in Chili. De president, penningmeester en regionale coördinatoren waren bij elkaar om te praten over het uitzenden van ondernemers en beroepsprofessionals. Directeur Boudewijn van Schoonhoven schoof aan via Skype.

Kerkgroei in Chili

De CAMA kerk in Chili bestaat uit 125 kerken en heeft ongeveer 40.000 leden. Sinds 1897 is CAMA begonnen met evangelisatiewerk en is de kerk sindsdien steeds verder gegroeid, in aantal en in kracht. Vandaag de dag is er een rijke bediening vanuit CAMA Chili onder wezen en besteden ze ruime aandacht aan het bereiken van onbereikte bevolkingsgroepen.

Ondernemerschap en zending

Vanuit de CAMA kerk in Chili zijn inmiddels ook getrainde voorgangers als zendelingen uitgezonden, maar tot op heden nog geen ondernemers of beroepsprofessionals. Juist daarover werd afgelopen week gesproken en ontdekte Boudewijn een sterk verlangen om te leren van organisaties zoals CAMA Zending. Hun hart brandt om daar te gaan waar Christus nog niet gepredikt wordt.

De leiders uit Chili stelden heel goede vragen over het uitzenden van ondernemers en beroepsprofessionals. Vragen als “Waarom moeten we ondernemerschap combineren met zending?”, “Wanneer is een bedrijf voor zending een succes en wanneer een mislukking? Hoe meet je dat?” en “Hoe kunnen we ondernemers voor zending voorbereiden?” werden gesteld.

Bid mee of plan een koffie-afspraak

Bid je mee voor de CAMA kerk in Chili? Dat er nieuwe ondernemers op mogen staan om betrokken te raken bij het bereiken van de onbereikte volken? Of ben je zelf ondernemer en wil je eens doorpraten over zending? Plan dan een koffie afspraak in op ons kantoor, we helpen je graag verder!

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.