fbpx

Word zendeling

Geven

‘Ik ben bang, de wereld valt uit elkaar!’

22 nov 2022

‘Ik ben bang, de wereld valt uit elkaar!’

22 nov 2022

Laatst was een CAMA zendeling op bezoek bij zijn vriend Tapha in de sloppenwijk en vroeg hem hoe het met hem ging. Hij zei: “Ik ben bang! De wereld valt uit elkaar.” Vervolgens vertelde hij me over een terugkerende droom die hij al een tijdje heeft. Bid jij mee? 

‘Ik ben veilig en kan rusten’

Tapha zei: “In mijn droom staat de wereld in brand en zijn de dingen echt heel erg. Ik ben doodsbang, maar plotseling grijpt een man mijn linkerarm en trekt me drie verdiepingen boven de wereld uit en zegt tegen me dat ik moet blijven zitten. De man vertelt me vervolgens dat ik veilig ben en dat ik nu kan rusten.” Dit leidde tot een uitgebreid gesprek over wie deze redder in de droom zou kunnen zijn!

‘Ik ben veilig en kan rusten’

De CAMA zendeling zei tegen Tapha dat God iets tegen hem wilde zeggen en dat hij God moet vragen om hem te vertellen wie deze verlosser is. Hih heeft hem verteld dat meer mensen zulke dromen hebben, en dat we vaak zien dat deze onbekende man Jezus is die ons naar Zich toe trekt. Ik kan niet wachten tot mijn volgende ontmoeting met Tapha om dit gesprek voort te zetten. Wilt u alstublieft bidden dat God de ogen van Tapha zal openen en dat hij de waarheid mag ontdekken?

Nieuwste berichten

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

Een compleet programma voor jeugddiensten en jongerenavonden. Interactief, met een ...
Matthijs in het Midden-Oosten

Matthijs in het Midden-Oosten

Wist jij dat CAMA Zending meerdere zendelingen heeft uitgezonden naar het ...
Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

Afgelopen week waren we in Baptistengemeente De Verbinding in Veenendaal voor een ...
Vacature directeur CAMA Zending

Vacature directeur CAMA Zending

Wil jij impact hebben op 3 miljard mensen?  Ben jij de visionair die leiding geeft ...