fbpx

Word zendeling

Geven

‘Ik ben bang, de wereld valt uit elkaar!’

22 nov 2022

‘Ik ben bang, de wereld valt uit elkaar!’

22 nov 2022

Laatst was een CAMA zendeling op bezoek bij zijn vriend Tapha in de sloppenwijk en vroeg hem hoe het met hem ging. Hij zei: “Ik ben bang! De wereld valt uit elkaar.” Vervolgens vertelde hij me over een terugkerende droom die hij al een tijdje heeft. Bid jij mee? 

‘Ik ben veilig en kan rusten’

Tapha zei: “In mijn droom staat de wereld in brand en zijn de dingen echt heel erg. Ik ben doodsbang, maar plotseling grijpt een man mijn linkerarm en trekt me drie verdiepingen boven de wereld uit en zegt tegen me dat ik moet blijven zitten. De man vertelt me vervolgens dat ik veilig ben en dat ik nu kan rusten.” Dit leidde tot een uitgebreid gesprek over wie deze redder in de droom zou kunnen zijn!

‘Ik ben veilig en kan rusten’

De CAMA zendeling zei tegen Tapha dat God iets tegen hem wilde zeggen en dat hij God moet vragen om hem te vertellen wie deze verlosser is. Hih heeft hem verteld dat meer mensen zulke dromen hebben, en dat we vaak zien dat deze onbekende man Jezus is die ons naar Zich toe trekt. Ik kan niet wachten tot mijn volgende ontmoeting met Tapha om dit gesprek voort te zetten. Wilt u alstublieft bidden dat God de ogen van Tapha zal openen en dat hij de waarheid mag ontdekken?

Nieuwste berichten

Wonderlijke gebeurtenissen in Toscane 

Wonderlijke gebeurtenissen in Toscane 

Recent kwamen Hans en Leida in Italië in contact met een wel erg energieke dame. Ze ...
Een kans voor jongeren om hun rol in Gods Koninkrijk te leren kennen

Een kans voor jongeren om hun rol in Gods Koninkrijk te leren kennen

Project van de maand | Februari   Envision is onderdeel van CAMA Zending en ...
Een aanrijding als kans om het evangelie te delen!

Een aanrijding als kans om het evangelie te delen!

Onze zendelingen Hans en Leida reizen vier tot vijf keer per jaar naar Italië om te ...
Israël: ‘Mensen staan meer open om te horen over God’

Israël: ‘Mensen staan meer open om te horen over God’

Samen Jezus zichtbaar maken, dat is de missie van de zendelingen van CAMA Zending. ...