fbpx

Word zendeling

Geven

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

10 jan 2023

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

10 jan 2023

Ze is 22 jaar, afgestudeerd in Fine Arts & Design in Education aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht en momenteel via CAMA Zending actief in Tsjechië. “Mijn diepste verlangen is om zending en kunst te combineren en zo mensen te raken met Gods liefde.” Maak kennis met Marie-Louise Oliwkiewicz.

Tsjechië, het meest atheïstische land van Europa en nummer 3 van de wereld. Robbert en Rianne Sinon werken sinds 2021 in de stad České Budějovice. Zij zetten onder meer kunst in als evangelisatiemiddel. Marie-Louise: “Samen met hen ga ik pionieren en een actieve, creërende en ondersteunende rol innemen. Beeldende kunst biedt nieuwe perspectieven en kan soms meer zeggen dan woorden dat kunnen.”

In de eerste week van januari nam Marie-Louise haar intrek in haar kamer in České Budějovice. Haar eerste vrijdagavond in Tsjechië ging ze samen met anderen uit de kerk op straat voor mensen bidden. “Heel mooi om te vertellen is dat iemand Jezus heeft aangenomen deze avond. Echt heel bijzonder!”

“Iemand heeft Jezus aangenomen deze avond!”

“Ik hoop de komende zes maanden te ontdekken of zending echt bij mij past. Zo ja, dan hoop ik aansluitend een Bijbelschool te volgen om daarna fulltime de zending in te kunnen gaan.”

Ontdekken of zending ook iets voor jou kan zijn? Ga op reis met CAMA Zending en ontdek jouw rol in Gods missie! Er zijn diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld een stageplek of tussenjaar, een korte zendingsreis of missiereis met je jongerengroep. Kijk op deze website voor meer informatie of klik hier om contact op te nemen.

Nieuwste berichten

De kerk, een veilige plek

De kerk, een veilige plek

Onlangs was een aantal van onze zendelingen in een land in West-Afrika dat ...
Online Zendingswebinar 20 juni

Online Zendingswebinar 20 juni

Heb jij het verlangen de zending in te gaan of wil je meer weten over wat het is om ...
Boeiende lezingen en workshops tijdens conferentiedag MISSIE.NU

Boeiende lezingen en workshops tijdens conferentiedag MISSIE.NU

Op vrijdag 12 mei 2023 vindt van 09.30 tot 15.00 uur de conferentiedag van MISSIE.NU ...
Hoop in West-Afrika

Hoop in West-Afrika

In N’Zao, een dorpje in Zuid-Oost Guinee, bevindt zich een klein ziekenhuis, de Hoop ...