fbpx

Word zendeling

Geven

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

10 jan 2023

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

10 jan 2023

Ze is 22 jaar, afgestudeerd in Fine Arts & Design in Education aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht en momenteel via CAMA Zending actief in Tsjechië. “Mijn diepste verlangen is om zending en kunst te combineren en zo mensen te raken met Gods liefde.” Maak kennis met Marie-Louise Oliwkiewicz.

Tsjechië, het meest atheïstische land van Europa en nummer 3 van de wereld. Robbert en Rianne Sinon werken sinds 2021 in de stad České Budějovice. Zij zetten onder meer kunst in als evangelisatiemiddel. Marie-Louise: “Samen met hen ga ik pionieren en een actieve, creërende en ondersteunende rol innemen. Beeldende kunst biedt nieuwe perspectieven en kan soms meer zeggen dan woorden dat kunnen.”

In de eerste week van januari nam Marie-Louise haar intrek in haar kamer in České Budějovice. Haar eerste vrijdagavond in Tsjechië ging ze samen met anderen uit de kerk op straat voor mensen bidden. “Heel mooi om te vertellen is dat iemand Jezus heeft aangenomen deze avond. Echt heel bijzonder!”

“Iemand heeft Jezus aangenomen deze avond!”

“Ik hoop de komende zes maanden te ontdekken of zending echt bij mij past. Zo ja, dan hoop ik aansluitend een Bijbelschool te volgen om daarna fulltime de zending in te kunnen gaan.”

Ontdekken of zending ook iets voor jou kan zijn? Ga op reis met CAMA Zending en ontdek jouw rol in Gods missie! Er zijn diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld een stageplek of tussenjaar, een korte zendingsreis of missiereis met je jongerengroep. Kijk op deze website voor meer informatie of klik hier om contact op te nemen.

Nieuwste berichten

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

Op dinsdagavond 24 januari zal Misha Medvedev, voorganger van de CAMA-kerk in ...
11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

In 2022 heeft CAMA Zending 11 nieuwe zendelingen uit kunnen zenden naar de minst ...
LIFE ON TOUR: JESUS > everything

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

CAMA Zending, Life tienerevent en Delight Worship samen on tour Tieners en jongeren ...
Matthijs in het Midden-Oosten

Matthijs in het Midden-Oosten

Wist jij dat CAMA Zending meerdere zendelingen heeft uitgezonden naar het ...