fbpx

Word zendeling

Geven

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

10 jan 2023

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

10 jan 2023

Ze is 22 jaar, afgestudeerd in Fine Arts & Design in Education aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht en momenteel via CAMA Zending actief in Tsjechië. “Mijn diepste verlangen is om zending en kunst te combineren en zo mensen te raken met Gods liefde.” Maak kennis met Marie-Louise Oliwkiewicz.

Tsjechië, het meest atheïstische land van Europa en nummer 3 van de wereld. Robbert en Rianne Sinon werken sinds 2021 in de stad České Budějovice. Zij zetten onder meer kunst in als evangelisatiemiddel. Marie-Louise: “Samen met hen ga ik pionieren en een actieve, creërende en ondersteunende rol innemen. Beeldende kunst biedt nieuwe perspectieven en kan soms meer zeggen dan woorden dat kunnen.”

In de eerste week van januari nam Marie-Louise haar intrek in haar kamer in České Budějovice. Haar eerste vrijdagavond in Tsjechië ging ze samen met anderen uit de kerk op straat voor mensen bidden. “Heel mooi om te vertellen is dat iemand Jezus heeft aangenomen deze avond. Echt heel bijzonder!”

“Iemand heeft Jezus aangenomen deze avond!”

“Ik hoop de komende zes maanden te ontdekken of zending echt bij mij past. Zo ja, dan hoop ik aansluitend een Bijbelschool te volgen om daarna fulltime de zending in te kunnen gaan.”

Ontdekken of zending ook iets voor jou kan zijn? Ga op reis met CAMA Zending en ontdek jouw rol in Gods missie! Er zijn diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld een stageplek of tussenjaar, een korte zendingsreis of missiereis met je jongerengroep. Kijk op deze website voor meer informatie of klik hier om contact op te nemen.

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Vluchtelingen werk in Italië

Vluchtelingen werk in Italië

(Afbeelding van SINAI) Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...