fbpx

Word zendeling

Geven

Inspirerende eerste partnerschappendag met CAMA Zending

5 nov 2019

Enthousiaste mensen scheppen eten op

Inspirerende eerste partnerschappendag met CAMA Zending

5 nov 2019

De eerste partnerschappendag voor gemeenten met een samenwerking met een gemeente op het zendingsveld is geslaagd! Samen met vertegenwoordigers van acht ABC- en Unie-gemeenten was woensdag 30 oktober een bijzondere bijeenkomst. Verschillende kerken met een partnerschap met een Baptisten- of CAMA- gemeente op het zendingsveld deelden ervaringen, ontmoetten elkaar en werden geïnspireerd. En dat alles onder het genot van een heerlijke Turkse maaltijd.

“Vanuit CAMA Zending zijn we erg dankbaar dat er al acht gemeenten zijn die samenwerken met een gemeente op het zendingsveld! Niet alleen de gemeente op het zendingsveld wordt gezegend, maar zeker ook de gemeenten in Nederland!”, aldus Boudewijn van Schoonhoven (directeur CAMA Zending).

Deelnemers vinden het nog zoeken om de samenwerking vorm te geven, maar zien nu al een duidelijk positief effect in hun eigen gemeente. “Het geloof en toewijding die wij in de partnergemeenten zien is inspirerend!” en “hun gebed werkt voor ons erg aanstekelijk.” Zomaar twee getuigenissen die laten zien dat de Nederlandse gemeenten gezegend zijn door de samenwerking.

Ook samenwerken met een Baptisten- of CAMA-gemeente op het zendingsveld? CAMA Zending helpt graag om een gemeente te vinden die past bij de visie en identiteit van jouw gemeente. Download de kerkenbrochure of plan vrijblijvend een koffie-afspraak in met Boudewijn van Schoonhoven.

Nieuwste berichten

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Het raakt ons ...
Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

“Er zijn meer mensen die in ziekenhuizen komen dan naar de kerk gaan.” Dokter ...
Kom eens kijken in mijn tuin

Kom eens kijken in mijn tuin

‘Kom eens kijken in mijn tuin’, zei God een aantal jaar geleden tegen een voormalig ...
Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Na twaalf jaar zendingsdienst in Portugal zijn Peter en Annie Verhoef met hun vier ...