fbpx

Word zendeling

Geven

Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

1 dec 2022

Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

1 dec 2022

Afgelopen week waren we in Baptistengemeente De Verbinding in Veenendaal voor een interactieve jongerenavond rond het thema ‘Gods plan en jouw leven’. Wat is de zin van je leven? Een vraag die veel mensen bezighoudt.

Voor christenen kan de vraag zijn: wat is Gods plan voor mijn leven? Er zijn mensen die het perfecte antwoord op deze vraag hebben gevonden, maar voor veel anderen geldt dit niet. Heb jij Gods plan voor je leven al ontdekt? Weet jij te vertellen wie je bent en wat jouw roeping is? Ken jij je identiteit en eigenwaarde? Wat is jouw plek en rol in de wereld? Gebruik je jouw talenten en mogelijkheden, of word je hierin tegengehouden?

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we op een interactieve manier met deze vragen aan de slag en op zoek naar een richting voor jouw leven. Ook een interactieve jongerenavond in jouw kerk, gemeente of jongerengroep? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.