fbpx

Word zendeling

Geven

Korte missiereizen voor jongeren

Ga jij samen met jouw jongerengroep op missiereis naar Portugal, Spanje, Tsjechië, Duitsland of Italië? Of zelfs naar een land buiten Europa? Samen met onze zendelingen bieden we korte missiereizen op maat aan. Elke reis is maatwerk, dus we komen graag met jou in contact om je verder te helpen!  

Meer dan een reis

Een missiereis voor jongeren gaat bij CAMA Zending niet alleen maar om de reis zelf. We starten samen met je groep een traject, met twee bijeenkomsten voorafgaand aan de reis en een of twee bijeenkomsten na afloop. Een missiereis is natuurlijk een geweldige ervaring voor de jongeren die meegaan, maar we vinden het erg belangrijk dat deze ervaring en datgene wat geleerd wordt kan worden toegepast in het leven van elke dag.

Impact

Door mee te gaan met een missiereis maken jongeren impact op de plek waar ze terecht komen. Jongeren helpen zendelingen met het organiseren van activiteiten en het verspreiden van het Evangelie. Maar ook bieden we toerusting en hulp om impact te hebben in de eigen kerk & omgeving in Nederland. 

Impact

Voor & na de reis

Voor de reis gaan we aan de slag met thema’s als identiteit, persoonlijk geloof, omgaan met verschillen binnen de groep, managen van verwachtingen en de cultuurverschillen waar elke groep mee te maken krijgt. Na de reis helpen we om de vertaalslag te maken, zodat deze ervaring helpt om Jezus zichtbaar te maken in de eigen omgeving van de deelnemende jongeren.

Wanneer?

De zomerperiode is een mooie tijd om te reizen en aan te haken bij activiteiten, maar er kan ook zeker op andere momenten in het jaar worden gereisd. Denk aan de voorjaarsvakantie, de herfstvakantie of de periode rond kerst. Ook zijn er mogelijkheden voor kortere reizen die in een lang weekend passen.

Langere reizen

Wil je langer op reis, zoek je een stageplek of wil je een tussenjaar doen? Ook daarvoor bieden we verschillende mogelijkheden aan, in samenwerking met onze internationale collega’s.

Heldere begeleiding

Vanuit CAMA Zending begeleiden we de reizen, brengen we je in contact met de juiste mensen ter plaatse en helpen we mee het inhoudelijke programma samen te stellen en vorm te geven.

Jouw rol in Gods missie

Ga op reis met CAMA Zending en ontdek ook jouw rol in Gods missie! Hier lees je hoe een jongerengroep uit Dordrecht hun missiereis naar Portugal heeft ervaren.

T shirts Jezus houdt van jou

Enthousiast geworden? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw groep te bespreken.