fbpx

Word zendeling

Geven

Meld je vóór 30 april aan voor het Life Tienerevent

6 apr 2023

Meld je vóór 30 april aan voor het Life Tienerevent

6 apr 2023

CAMA Zending is partner van het Life Tienerevent dat in het Hemelvaartsweekend – van 18 t/m 21 mei – zal plaatsvinden in H20 in Harmelen; een fantastische locatie met prachtige zalen, een zwembad en genoeg grasveld om te kunnen sporten en kamperen. Het evenement is bedoeld voor jongeren van twaalf tot zeventien jaar, maar je kunt ook mee als tienerleider of vrijwilliger. Het thema dit jaar is: Jesus is greater than everything.

Jesus is greater than everything
Het weekend staat in het teken van ontmoeting, kamperen, activiteiten, seminars, outreach en gave diensten. Verschillende sprekers zijn al bevestigd, zoals Jonathan Pellegrom (Youth For Christ), Nathalie Rijneveld (Parousia Gouda), Jan Wolsheimer (CAMA Zending) en Hans Borghuis (CAMA Zending). De aanbidding wordt verzorgd door de band Heartroom uit Amerika, aangevuld met Nederlandse aanbiddingsleiders. Jezus staat centraal en we staan stil bij het feit dat we met Hem alles aankunnen. We hopen dat jij na dit weekend met ons mee kan zeggen dat Jezus groter, sterker en beter is dan alles, en dit ook elke dag in je leven wilt laten zien en horen aan je omgeving. Hoe vet zou het zijn als we dat allemaal doen?

Aanmelding verlengd
De deadline voor het aanmelden is verschoven van 15 april naar 30 april. Je hebt dus nog wat extra tijd om je aan te melden. Aanmelden kan via de website.

Mee als daggast
Lukt het je niet om er het hele weekend bij te zijn, maar kan je bijvoorbeeld wel voor een dag? Ook dat is mogelijk. Op zondag 21 mei kunnen tieners (met leider) voor een dag langskomen. Hiervoor vraagt de organisatie een vergoeding van €35,00 per persoon.

Aanmelden als vrijwilliger
LIFE kan heel goed een aantal extra medewerkers gebruiken. Als vrijwilliger zet je je in voor alle tieners en groepsleiders die tijdens het weekend aanwezig zijn, bijvoorbeeld door te helpen bij het sporten, het voorbereiden van de maaltijden etc. Dit kan voor zowel het hele weekend als voor een dag. Voor meer informatie over vrijwilliger worden kan je contact opnemen met de organisatie.

Informatie voor tienerleiders
Meer informatie voor tienerleiders vind je op de website. Je kunt hier ook een promotiepakket aanvragen met posters, flyers, visitekaartjes en pennen om uit te delen in je kerk of organisatie.

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Project van de maand | April

Project van de maand | April

Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote aantallen vluchtelingen in ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...