fbpx

Word zendeling

Geven

Meld je vóór 30 april aan voor het Life Tienerevent

6 apr 2023

Meld je vóór 30 april aan voor het Life Tienerevent

6 apr 2023

CAMA Zending is partner van het Life Tienerevent dat in het Hemelvaartsweekend – van 18 t/m 21 mei – zal plaatsvinden in H20 in Harmelen; een fantastische locatie met prachtige zalen, een zwembad en genoeg grasveld om te kunnen sporten en kamperen. Het evenement is bedoeld voor jongeren van twaalf tot zeventien jaar, maar je kunt ook mee als tienerleider of vrijwilliger. Het thema dit jaar is: Jesus is greater than everything.

Jesus is greater than everything
Het weekend staat in het teken van ontmoeting, kamperen, activiteiten, seminars, outreach en gave diensten. Verschillende sprekers zijn al bevestigd, zoals Jonathan Pellegrom (Youth For Christ), Nathalie Rijneveld (Parousia Gouda), Jan Wolsheimer (CAMA Zending) en Hans Borghuis (CAMA Zending). De aanbidding wordt verzorgd door de band Heartroom uit Amerika, aangevuld met Nederlandse aanbiddingsleiders. Jezus staat centraal en we staan stil bij het feit dat we met Hem alles aankunnen. We hopen dat jij na dit weekend met ons mee kan zeggen dat Jezus groter, sterker en beter is dan alles, en dit ook elke dag in je leven wilt laten zien en horen aan je omgeving. Hoe vet zou het zijn als we dat allemaal doen?

Aanmelding verlengd
De deadline voor het aanmelden is verschoven van 15 april naar 30 april. Je hebt dus nog wat extra tijd om je aan te melden. Aanmelden kan via de website.

Mee als daggast
Lukt het je niet om er het hele weekend bij te zijn, maar kan je bijvoorbeeld wel voor een dag? Ook dat is mogelijk. Op zondag 21 mei kunnen tieners (met leider) voor een dag langskomen. Hiervoor vraagt de organisatie een vergoeding van €35,00 per persoon.

Aanmelden als vrijwilliger
LIFE kan heel goed een aantal extra medewerkers gebruiken. Als vrijwilliger zet je je in voor alle tieners en groepsleiders die tijdens het weekend aanwezig zijn, bijvoorbeeld door te helpen bij het sporten, het voorbereiden van de maaltijden etc. Dit kan voor zowel het hele weekend als voor een dag. Voor meer informatie over vrijwilliger worden kan je contact opnemen met de organisatie.

Informatie voor tienerleiders
Meer informatie voor tienerleiders vind je op de website. Je kunt hier ook een promotiepakket aanvragen met posters, flyers, visitekaartjes en pennen om uit te delen in je kerk of organisatie.

Nieuwste berichten

De kerk, een veilige plek

De kerk, een veilige plek

Onlangs was een aantal van onze zendelingen in een land in West-Afrika dat ...
Online Zendingswebinar 20 juni

Online Zendingswebinar 20 juni

Heb jij het verlangen de zending in te gaan of wil je meer weten over wat het is om ...
Boeiende lezingen en workshops tijdens conferentiedag MISSIE.NU

Boeiende lezingen en workshops tijdens conferentiedag MISSIE.NU

Op vrijdag 12 mei 2023 vindt van 09.30 tot 15.00 uur de conferentiedag van MISSIE.NU ...
Hoop in West-Afrika

Hoop in West-Afrika

In N’Zao, een dorpje in Zuid-Oost Guinee, bevindt zich een klein ziekenhuis, de Hoop ...