fbpx

Word zendeling

Geven

Noodhulp aardbeving Marokko

12 sep 2023

Noodhulp aardbeving Marokko

12 sep 2023

Op de avond van 8 september werd Marokko getroffen door een zware, verwoestende aardbeving. Het zwaarst getroffen is een gebied in het Atlasgebergte dat zeer ontoegankelijk is. Bijna 3000 mensen kwamen om het leven, er zijn veel gewonden, complete dorpen zijn weggevaagd en nog steeds wordt er gezocht naar slachtoffers. CAMA Zending en Unie-ABC verlenen noodhulp via directe contacten in het gebied. 

De hulpverlening is moeilijk, via onze contacten in het getroffen gebied horen we dat er dringend behoefte is aan water en voedsel, babyvoeding en andere benodigdheden voor kinderen, tenten en dekens, warme kleding voor de koude nachten, generatoren en zonnepanelen. Via onze netwerken kunnen we de benodigde noodhulp brengen vanuit de nabijgelegen steden naar het rampgebied. Alle beschikbare middelen worden gebruikt om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen in het door de aardbeving verwoeste gebied.

Bidt u mee voor de mensen ter plekke en helpt u mee om de noodhulp – die zo hard nodig is – te kunnen bieden? Via onze partners in de getroffen gebieden kunnen we gericht hulp verlenen door o.a. voedsel, kleding en noodhulpgoederen te verstrekken.

Via onderstaande knop kunt u doneren aan Noodhulp Marokko. Uw gift wordt direct besteed aan het verlenen van noodhulp via onze lokale partners ter plaatse.

Nieuwste berichten

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Het raakt ons ...
Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

“Er zijn meer mensen die in ziekenhuizen komen dan naar de kerk gaan.” Dokter ...
Kom eens kijken in mijn tuin

Kom eens kijken in mijn tuin

‘Kom eens kijken in mijn tuin’, zei God een aantal jaar geleden tegen een voormalig ...
Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Na twaalf jaar zendingsdienst in Portugal zijn Peter en Annie Verhoef met hun vier ...