fbpx

Word zendeling

Geven

Prijsvraag

Maak kans op een ontspannen weekendje weg naar Good Shepherd Eifel!

Wat leuk dat je meedoet aan onze prijsvraag! Vul vóór maandag 29 mei 2023 23.59 uur onderstaand formulier in en maak kans op een ontspannen weekendje weg naar Good Shepherd Eifel!

Door mee te doen ga ja automatisch akkoord met de voorwaarden en geef je toestemming door CAMA Zending benaderd te worden en digitale post van CAMA Zending te ontvangen.

Spelregels:
1. Deelnemers dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Minderjarige deelnemers verklaren toestemming van (een) ouder(s) of voogd te hebben verkregen voor deelname aan het spel;
2. Per deelnemer is maximaal één inzending toegestaan;
3. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van CAMA Zending en hun familieleden.

De winnaar krijgt op dinsdag 30 mei persoonlijk bericht van ons.

Good Shepherd Eifel


Good Shepherd Eifel
is een ontmoetingsplaats en groepsaccommodatie in de Eifel (nabij de Duits-Belgisch-Luxemburgse grens, op 300 km vanaf Utrecht) die retraites, workshops en vakanties biedt voor zendelingen, thuisfrontteams, voorgangers, jongerengroepen en gemeenten.

Good Shepherd ligt in de idyllische omgeving van de Eifel, dichtbij een mooi wandelgebied met bos, heuvels en prachtige uitzichten. Hier in de stilte en buitenlucht kom je volledig tot rust. GSE is een initiatief gebaseerd op de Bijbelse principes van geloof, hoop en liefde, en de levende getuigenis dat Jezus Christus onze herder en redder is. De accommodatie heeft een Bijbeltuin, waar bezoekers Bijbelverhalen zelf kunnen beleven. Met de tuin wil GSE mensen uit de buurt met elkaar verbinden en een rustige plek bieden om over het evangelie te praten.

De winnaar van de prijsvraag wint een weekend weg (vrijdag tot zondag, twee nachten) voor één tot maximaal zes personen in een tweepersoonskamer of familiekamer in de groepsaccommodatie van Good Shepherd Eifel. Het weekend is exclusief vervoer en gasten dienen zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen. Maaltijden zijn niet inbegrepen, wel is er een keuken beschikbaar waar gasten maaltijden kunnen bereiden. De prijs is op basis van beschikbaarheid en vooraf reserveren.

De winnaar krijgt op dinsdag 30 mei 2023 persoonlijk bericht van ons.
Niet gewonnen? Dan kan je nog steeds op vakantie naar Good Shepherd! Met jouw vakantie draag je bij aan de rust van een ander. Klik hier om te reserveren.