fbpx

Word zendeling

Geven

Adopteer een kerkplanter

India

2021

Adopteer een kerkplanter

Onder elk volk in India een gemeente van Jezus Christus

India

India is het land met de meeste onbereikte volken ter wereld. Een derde van alle onbereikte volken bevindt zich in India. De Grote Opdracht uit Mattheüs 28 roept ons op om onder alle(!) volken discipelen van Jezus Christus te maken. Gepassioneerde lokale christenen staan klaar om als kerkplanter te worden uitgezonden.

Araav

Een van hen is Aarav. Hij werd geboren in een Hindoegezin. Tijdens zijn studie hoorde hij christenen zingen en wilde hij meer weten van deze mensen. De voorganger verwelkomde hem hartelijk en na een paar maanden kwam Aarav tot geloof. Hij begon Bijbelstudies te leiden en mocht meer dan 20 mensen dopen. Zijn verbrak familie alle banden met hem en Hindoefundamentalisten werkten hem tegen. Inmiddels is hij samen met zijn vrouw kerkplanter.

Jouw rol

Deze kerkplanters en evangelisten hebben jouw gebed en financiële steun hard nodig. We zoeken mensen die zich willen committeren om partner te worden door te bidden en te geven voor hun werk. Je kunt zelf beslissen voor welk bedrag per maand je dit wilt doen. Je ontvangt van ons een gebedskaartje met de naam van de werker en halfjaarlijks actuele gebedspunten.

“Na meerdere reizen naar India, in samenwerking met CAMA Zending, hebben we in ieder geval deze conclusie getrokken: de kerkplanters in Noord-India, die van deze school afkomen, willen wij helpen. Het gaat hier om het gebied met de grootste concentratie onbereikte volken van de wereld. Ik roep u op om ook een kerkplanter te adopteren.” – Oscar Lohuis (rondreizend prediker, evangelist en Bijbelleraar)

“Ik ken vele van de kerkplanters  persoonlijk. De kerkplanters zijn gedreven. Ze brengen het Evangelie van Jezus Christus op veel plekken waar Hij nog niet bekend is,  in vaak uitdagende omstandigheden. Uw gebed en financiële steun maken echt een verschil.”   – Willem Boer (docent Cornerstone in Nederland en de theologieopleiding in India)

DONEER

We ondervinden momenteel een technisch probleem bij online donaties.

Onze excuses voor het ongemak!


Doneren kan via een bankoverschrijving met deze gegevens:

IBAN NL76 ABNA 0484 6740 48 t.n.v. Stichting CAMA Zending