fbpx

Word zendeling

Dertig dagen van gebed voor de Fulani

West-Afrika

2023

Dertig dagen van gebed voor de Fulani

Het is ons verlangen dat Jezus overal ter wereld zichtbaar wordt en dat het evangelie toegankelijk wordt voor iedereen! Net zoals we niet zonder onze zendelingen kunnen om dit te bewerkstelligen, heeft ook gebed een onmisbare rol in onze missie. Daarom hebben we het gebedsboekje ‘Dertig dagen van gebed voor de Fulani’ ontwikkeld. Aan de hand van dit boekje kan je alleen, of samen met je gezin, kring of gemeente, dertig dagen heel gericht bidden voor de Fulani, zodat het evangelie zich ook onder dit volk verspreidt.

De Fulani zijn een van oorsprong nomadisch volk en waren de eerste volgelingen van de Islam op het Afrikaanse continent. Zij namen deze religie met zich mee vanuit de Noordelijke Afrikaanse regio’s. Vanuit hun traditie zullen zij niet tegen de religie van hun voorvaders ingaan; in hun beleving kan een Fulani geen Fulani zijn en tegelijk ook christen. Toch zijn zij door God geliefd en heeft Hij hen op het oog. Wil je meebidden voor de Fulani? Bid dat God zich aan hen zal openbaren en in hun noden zal voorzien. Voor Hem is niets onmogelijk!

Via dit formulier kan je de gebedsboekjes aanvragen voor je gezin, kring of gemeente. We vragen hiervoor een vrijwillige bijdrage zodat onze zendelingen die dagelijks met de Fulani werken, hun werk kunnen blijven doen! Hieronder kan je een donatie doen.

 

Ondersteun ook "het werk van CAMA Zending onder de Fulani"