fbpx

Word zendeling

Geven

Help de kerk in Granada

Granada

2021

Help de kerk in Granada

De CAMA-kerk in Granada, waar wij (Maarten en Nelleke Slot) voorganger zijn, bestaat 20 jaar. Het is een kleine trouwe kerk bestaande uit 40 leden en 60 bezoekers op de zondag. Op dit moment huren we ons gebouw. Het huurcontract verloopt in september 2022. De eigenaar wil het contract niet verlengen maar het gebouw verkopen.

Omdat de locatie is gelegen op een zichtbare en strategische plek, hebben wij als gemeente, na onderling overleg en gebed, besloten om het te kopen.

Als gemeente hebben we veel energie gestoken in de relatie met de plaatselijke gemeente. Als kerk helpen we bij verschillende sociale projecten. Dankzij deze inzet, hebben we nu heel goede contacten met het plaatselijke gemeentebestuur. Als kerk willen we graag in ons dorp Churriana de la Vega blijven, om daar een licht te zijn.

We verwachten dat de koopprijs rond de 200.000 euro is. Ons doel is om de helft van dit bedrag plus de koopkosten bijeen te brengen. Dit is een bedrag van 120.000 euro.

Voor een kleine gemeente als ons, is 120.000 euro een hoop geld. Toch hebben we het vertrouwen dat onze Hemelse Vader ons hierin zal helpen!

Doet u mee?

Wilt u ons helpen met een donatie?

DONEER

We ondervinden momenteel een technisch probleem bij online donaties.

Onze excuses voor het ongemak!


Doneren kan via een bankoverschrijving met deze gegevens:

IBAN NL76 ABNA 0484 6740 48 t.n.v. Stichting CAMA Zending