fbpx

Word zendeling

Hoorn van Afrika voetbal

Hoorn van Afrika

2022

Hoorn van Afrika voetbal

Een voetbaldroom komt uit! 

Door: Paul & Amy Bos

Vier jaar geleden startte onze droom om een eigen voetbalclub te hebben in de Hoorn van Afrika. Zo’n 30 jongens deelden deze gezamenlijke droom met ons, en zo ontstond er een voetbalteam. Week in week uit trainden we samen met de jongeren op de trapveldjes van de stad om ons voor te bereiden op dat grote moment. Nu is dat moment gekomen. We kunnen met de officiële competitie mee gaan doen. Voor veel jongens een droom die uitkomt.

Voor deze nieuwe stap zijn echter extra financiën nodig, waar we uw hulp voor willen vragen. We zullen moeten voldoen aan de regels van de voetbalbond in de zorg voor de spelers (transport, water), faciliteiten (huren trainingsveld) en materialen (ballen, schoenen, kleding). Om alles goed te kunnen faciliteren hebben we voor dit seizoen een bedrag van 300 euro per maand nodig. De club is tien maanden per jaar open voor de jongens, dus dat is een bedrag van 3000 euro per jaar.

We trekken met deze jongens op om samen hun dromen te verwezenlijken, maar nog veel meer om hen kennis te laten maken met de allermooiste droom, een leven met de levende God. Wij denken dat deze stap een essentiële stap is om het project verder te laten ontwikkelen, en om zo meer van Hem bekend te maken. Help jij ons mee dit te verwezenlijken?

Ondersteun ook "Hoorn van Afrika voetbal"