Dit jaar is het 10 jaar oorlog in Syrië. Kun jij dat voorstellen?

Veel Syriërs moesten het land verlaten, waaronder verschillenden uit CAMA kerken. Migranten uit CAMA en andere kerken slaan de handen ineen voor de opdracht van Christus. Zij vinden dat de grootste nood van Syrië is het kennen van Jezus. Dit willen ze doen door geld op te brengen om lokale Syrische evangelisten gedeeltelijk te ondersteunen.

Met dezelfde woorden die zij hebben gebruikt om elkaar als Syrische christen migranten uit te nodigen, wordt u als persoon of gemeente ook uitgenodigd om mee te doen:

Broer / zus / geliefde,

Wil je deel uitmaken van een gezegende en effectieve visie op de uitbreiding van het koninkrijk van God in Syrië, dat is uitgeput door oorlog en geteisterd door vernieling en verwoesting? Wij zijn er zeker van dat de oplossing en het eerste medicijn voor ons volk Christus is, zonder wie er geen redding is. Wij hopen we dat u zich bij ons zult voegen in deze bediening waarvan het eerste doel is om het evangelie van Christus in Syrië te verkondigen.

Wat betekent het om lid te zijn van de Mosterdzaad zending of daaraan te geven? Je maakt deel uit van een prachtige visie, de uitbreiding van Gods koninkrijk in ons geliefde land Syrië.

Lokale Syrische evangelisten, in eerste instantie uit CAMA gemeenten, maar ook van anderen kerken worden ondersteund om het evangelie te verkondigen aan hun landgenoten. Een evangelist krijgt €100 per maand als gedeeltelijke ondersteuning en €25 per maand voor werkkosten. Per stad willen we 2 evangelisten ondersteunen, en hopelijk dat uitbreiden over heel Syrië en daarna Irak.

We hopen dat u zich bij ons zult aansluiten, mijn broer en zus, om deze visie voor het koninkrijk van God te laten zegevieren in ons geliefde land, Syrië, en indien mogelijk in de toekomst in andere landen.

  • Lid als persoon met 10 euro per maand
  • Lid als gemeente met 50 euro per maand
  • Met een collecte of gift (stg CAMA Zending, NL76 ABNA 0484 6740 48, o.v.v. ‘Mosterdzaad’)

Voor de leden is er een jaarlijkse conferentie om te vertellen wat er gedurende het jaar is bereikt. Alles gaat in het Arabisch (ook het eten!), maar wordt simultaan vertaald naar het Nederlands. Mosterdzaad werkt in nauwe samenwerking met CAMA Zending.

دعوة الى امتداد الملكوت

” إرسالية حبة الخردل ”

اخي/اختي/الحبيب هل تريد ان تكون جزءا من رؤية مباركة وفعالة لامتداد ملكوت الله في سوريا التي انهكتها الحرب وطالها الخراب والدمار ولأننا نثق بان الحل والدواء الأول لشعبنا هو المسيح الذي لا خلاص الا به فنتمنى ان تنضم الينا في هذه الخدمة التي هدفها الأول اعلان انجيل المسيح في سوريا. ماذا يعني ان تكون عضو في ارسالية حبة الخردل؟ انت جزء من رؤية رائعة وهي امتداد ملكوت الله في بلدنا الحبيب سوريا. ثانيا: يحق لك ان ترشح نفسك للجنة الادارية فتساعد في وضع الخطط بتحقيق رؤية الارسالية. فنتمنى مشاركتك لنا يا اخي واختي لتنفيذ هذه الرؤية في ان يعم ملكوت الله في بلدنا الغالي سوريا وان امكن في المستقبل في بلدان اخرى.

اذا كنت تريد الإنتساب إلى هذه الإرسالية نرجو تزويدنا بالمعلومات المطلوبة أدناه.

النظام الداخلي لإرسالية حبة الخردل:

ملاحظة : يتم دفع القسط الشهري 10يورو على الأقل للشخص _ و 50 يورو على الأقل لعضوية الكنيسة على الحساب التالي: NL76ABNA0484674048 _ لاسم الارسالية: CAMA Zending _بالتوصيف التالي : Musterd seed project.