fbpx

Word zendeling

Mosterdzaad Zending

Midden-Oosten

2020

Mosterdzaad Zending

Veel christenen verlaten het Midden Oosten, ook uit CAMA kerken. Migranten uit CAMA en andere kerken slaan de handen ineen voor de opdracht van Christus. Zij vinden dat de grootste nood in het Midden Oosten is het kennen van Jezus. Dit willen ze doen door geld op te brengen om lokale evangelisten gedeeltelijk te ondersteunen.

Met dezelfde woorden die zij hebben gebruikt om elkaar christen migranten uit te nodigen, wordt u als persoon of gemeente ook uitgenodigd om mee te doen:

Broer / zus / geliefde,

Wil je deel uitmaken van een gezegende en effectieve visie op de uitbreiding van het koninkrijk van God in het Midden Oosten, dat is uitgeput door oorlog en geteisterd door vernieling en verwoesting? Wij zijn er zeker van dat de oplossing en het eerste medicijn voor ons volk Christus is, zonder wie er geen redding is. Wij hopen we dat u zich bij ons zult voegen in deze bediening waarvan het eerste doel is om het evangelie van Christus in het Midden Oosten te verkondigen.

Wat betekent het om lid te zijn van de Mosterdzaad Zending of daaraan te geven? Je maakt deel uit van een prachtige visie, de uitbreiding van Gods koninkrijk in ons geliefde Midden Oosten.

Lokale evangelisten, in eerste instantie uit CAMA gemeenten, maar ook van anderen kerken worden ondersteund om het evangelie te verkondigen aan hun landgenoten. Een evangelist krijgt €100 per maand als gedeeltelijke ondersteuning en €25 per maand voor werkkosten. Per stad willen we 2 evangelisten ondersteunen.

We hopen dat u zich bij ons zult aansluiten, mijn broer en zus, om deze visie voor het koninkrijk van God te laten zegevieren in ons geliefde Midden Oosten.

  • Lid als persoon met 10 euro per maand
  • Lid als gemeente met 50 euro per maand
  • Met een collecte of gift (stg CAMA Zending, NL76 ABNA 0484 6740 48, o.v.v. ‘Mosterdzaad’)

Voor de leden is er een jaarlijkse conferentie om te vertellen wat er gedurende het jaar is bereikt. Alles gaat in het Arabisch (ook het eten!), maar wordt simultaan vertaald naar het Nederlands. Mosterdzaad werkt in nauwe samenwerking met CAMA Zending.

 

Ondersteun ook "Mosterdzaad Zending"