fbpx

Word zendeling

Refugio Andalusia

Andalusië

2024

Refugio Andalusia

Wij zijn Ronald en Ellen Kuyper en wonen in de Achterhoek in Nederland. Al jaren geleden heeft God een verlangen in ons hart gelegd om een plaats te bieden voor genezing en (geestelijk) herstel voor mensen die, op de een of andere manier, verwond zijn geraakt door het leven of een periode van rust nodig hebben.

Met name zij die in de frontlinies werken, zoals zendelingen, voorgangers en predikanten, maar ook andere (geestelijke) broers en zussen.

In 2022 hebben we in het zuiden van Spanje een huis gekocht wat we hiervoor willen gebruiken. El Refugio de Dios = De Schuilplaats van God. Het is een prachtige plek midden tussen de olijfgaarden van Andalucia.

Het huis is een gerenoveerde meelmolen die in een dal ligt en langs een rivier. In de periode 2002 – 2006 is het volledig gerenoveerd.

Door ons eigen genezingsproces is het verlangen gegroeid dat ook anderen genezing en herstel ontvangen en wij geloven dat alleen Jezus ons totaal geneest.

Omdat wijzelf in Nederland wonen willen we dit project draaien met mensen die het fijn vinden om hierin te helpen en mee te dragen. Helpende handen zijn heel welkom om het huis en de tuin een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt. We hebben verschillende mogelijkheden: een kamer voor singles of stellen, maar ook ruimte voor gezinnen. Ook is er voldoende ruimte in het huis dat gebruikt kan worden voor counseling of debriefing. De tuin en het zwembad zijn voor iedereen beschikbaar.

Als je interesse hebt om te komen inventariseren we van tevoren of er hulp nodig is: (debriefing / counseling / art therapie / psychotherapie) of voor retraite.

Voor meer informatie mail naar: refugio.andalucia@gmail.com

https://vimeo.com/932597399

Ondersteun ook "Refugio Andalusia"