fbpx

Word zendeling

Worship Moments

Ceske Budejovice, Tsjechië

2022

Worship Moments

God alle aanbidding geven die hem toekomt is het hart van deze ministry.

1 Petrus 2:9 zegt: “But you are a chosen people, a royal priesthood, a holy nation, God’s special possession, that you may declare the praises of him who called you out of darkness into his wonderful light. (NIV)

Samen met lokale christenen op een laagdrempelige manier bijeenkomen om in eenheid God te aanbidden. Op een plek waar mensen gewoon in en uit kunnen lopen en waar christenen klaar staan om je te verwelkomen en eventuele vragen te beantwoorden. Expres niet in een lokale kerk vanwege culturele aspecten die ervoor zorgen dat wanneer een lokale gemeente iets organiseert, leden van andere gemeenten hier weinig mee te maken willen hebben. Maar op een neutrale plek, waar ook niet-gelovigen zomaar binnen kunnen lopen, aanbidden we God met muziek, gebed en andere kunst vormen. De perfecte plek om op zoek te gaan naar discipelen, die andere willen discipelen. In eenheid samen te werken om God te eren in Ceske Budejovice en omstreken.

We bidden dat het bewustzijn van Gods speciale eigendom zal doorsijpelen naar iedereen die betrokken zal zijn bij deze Worship Moments. Wetende dat we door Jezus’ offer in Zijn prachtige licht mogen wandelen.

Wil je meer weten neem dan contact met ons op via info@czalive.com

Ondersteun ook "Worship Moments"