fbpx

Word zendeling

Geven

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

17 jan 2023

Russische voorganger in Nederland

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

17 jan 2023

Op dinsdagavond 24 januari zal Misha Medvedev, voorganger van de CAMA-kerk in Krasnodar (Rusland), spreken bij de Evangelische gemeente Parousia in Zoetermeer. Misha zal deze avond vertellen over het kerk-zijn in Rusland in deze moeilijke tijd.

De Russische CAMA-kerken vangen onder andere vluchtelingen uit het oorlogsgebied op. Ze hebben te maken gekregen met een enorm kelderende roebel, een run op materialen, vertrekkende mensen die niet het leger of de oorlog in willen, stromen vluchtelingen, zendelingen – die in Nepal en Bulgarije zitten – die ze niet meer kunnen betalen en zo is er veel meer te vertellen. Een groot ijzeren gordijn waar niets meer doorheen komt, de rol van propaganda en hoe blijf je als gelovige staande in dit alles? Hoe laat je het Licht van Jezus schijnen in deze verschrikkelijke situatie? Zeker ook wanneer je broeders en zusters aan de andere kant van de grens hebt die je kent, waarmee je gestudeerd hebt en met wie je samen optrok in het planten van kerken.

Er zal deze avond ook gelegenheid tot ontmoeting zijn en er zal tijd worden genomen om te bidden voor onze broeders en zusters in Oekraïne en Rusland.

CAMA Zending is medeorganisator van deze avond. De toegang is gratis, maar er zal een collecte gehouden worden voor het werk van de CAMA-kerken in Rusland.

Praktisch
Dinsdag 24 januari a.s., kerkgebouw de Uitkijk, Wattstraat 64 in Zoetermeer. De avond start om 20:00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

De voertaal van deze avond is Engels, vertaling naar het Nederlands is beschikbaar. Download hiervoor vooraf de vertaalapp via www.livevoice.io en denk eraan je telefoon en oortjes mee te nemen wanneer je hier gebruik van wenst te maken.

Nieuwste berichten

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

Ik hoop te ontdekken of zending bij mij past

Ze is 22 jaar, afgestudeerd in Fine Arts & Design in Education aan de Hogeschool ...
11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

11 nieuwe zendelingen voor CAMA Zending in 2022

In 2022 heeft CAMA Zending 11 nieuwe zendelingen uit kunnen zenden naar de minst ...
LIFE ON TOUR: JESUS > everything

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

CAMA Zending, Life tienerevent en Delight Worship samen on tour Tieners en jongeren ...
Matthijs in het Midden-Oosten

Matthijs in het Midden-Oosten

Wist jij dat CAMA Zending meerdere zendelingen heeft uitgezonden naar het ...