fbpx

Word zendeling

Geven

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

17 jan 2023

Russische voorganger in Nederland

Russische CAMA-voorganger naar Zoetermeer

17 jan 2023

Op dinsdagavond 24 januari zal Misha Medvedev, voorganger van de CAMA-kerk in Krasnodar (Rusland), spreken bij de Evangelische gemeente Parousia in Zoetermeer. Misha zal deze avond vertellen over het kerk-zijn in Rusland in deze moeilijke tijd.

De Russische CAMA-kerken vangen onder andere vluchtelingen uit het oorlogsgebied op. Ze hebben te maken gekregen met een enorm kelderende roebel, een run op materialen, vertrekkende mensen die niet het leger of de oorlog in willen, stromen vluchtelingen, zendelingen – die in Nepal en Bulgarije zitten – die ze niet meer kunnen betalen en zo is er veel meer te vertellen. Een groot ijzeren gordijn waar niets meer doorheen komt, de rol van propaganda en hoe blijf je als gelovige staande in dit alles? Hoe laat je het Licht van Jezus schijnen in deze verschrikkelijke situatie? Zeker ook wanneer je broeders en zusters aan de andere kant van de grens hebt die je kent, waarmee je gestudeerd hebt en met wie je samen optrok in het planten van kerken.

Er zal deze avond ook gelegenheid tot ontmoeting zijn en er zal tijd worden genomen om te bidden voor onze broeders en zusters in Oekraïne en Rusland.

CAMA Zending is medeorganisator van deze avond. De toegang is gratis, maar er zal een collecte gehouden worden voor het werk van de CAMA-kerken in Rusland.

Praktisch
Dinsdag 24 januari a.s., kerkgebouw de Uitkijk, Wattstraat 64 in Zoetermeer. De avond start om 20:00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

De voertaal van deze avond is Engels, vertaling naar het Nederlands is beschikbaar. Download hiervoor vooraf de vertaalapp via www.livevoice.io en denk eraan je telefoon en oortjes mee te nemen wanneer je hier gebruik van wenst te maken.

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.