fbpx

Word zendeling

Geven

Short-Term Missie in Tsjechië

8 nov 2023

Short-term Missie Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

8 nov 2023

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië. 

Het land
Tsjechië, het meest atheïstische land van Europa en nummer 3 van de wereld. CZ Alive is onderdeel van CAMA Zending en houdt zich bezig met aanbidding, evangelisatie, discipelschap en onderwijs om Gods Koninkrijk te bouwen in dit land. Hierbij wordt samengewerkt met kerken, organisaties en individuen om het evangelie te verspreiden door middel van onder andere kunst en sport, discipelschep en gemeentestichting.

Als short-term werker (6-12 maanden) krijg je de kans om persoonlijk te groeien als volgeling van Jezus, om ervaring op te doen als missionair werker en deel uit te maken van een divers team dat toegewijd is aan Jezus en de groei van Gods Koninkrijk in Tsjechië.

Wat je gaat doen
Je gaat actief aan de slag met vormen van evangelisatie op verschillende manieren. Ook ga je hands-on pionieren in kerkplantingsprojecten, bouw je aan relaties met (nieuwe) gelovigen en loop je een poosje met hen op om hen te helpen hun relatie met Jezus Christus te verdiepen.

We zijn op zoek naar iemand die een persoonlijke relatie met Jezus Christus heeft en het verlangen om meer en meer op Hem te gaan lijken. Je bent flexibel ingesteld en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je bent bereid je te verdiepen in de lokale cultuur in een divers samengesteld team. Je bent creatief en in staat ‘out of the box’ te denken, je beschikt over een positieve instelling en bent minimaal 21 jaar.

Herken jij je hierin? Lees dan snel verder en bekijk hier de volledige vacature.

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Vluchtelingen werk in Italië

Vluchtelingen werk in Italië

(Afbeelding van SINAI) Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...