fbpx

Word zendeling

Geven

Short-Term Missie in Tsjechië

8 nov 2023

Short-term Missie Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

8 nov 2023

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië. 

Het land
Tsjechië, het meest atheïstische land van Europa en nummer 3 van de wereld. CZ Alive is onderdeel van CAMA Zending en houdt zich bezig met aanbidding, evangelisatie, discipelschap en onderwijs om Gods Koninkrijk te bouwen in dit land. Hierbij wordt samengewerkt met kerken, organisaties en individuen om het evangelie te verspreiden door middel van onder andere kunst en sport, discipelschep en gemeentestichting.

Als short-term werker (6-12 maanden) krijg je de kans om persoonlijk te groeien als volgeling van Jezus, om ervaring op te doen als missionair werker en deel uit te maken van een divers team dat toegewijd is aan Jezus en de groei van Gods Koninkrijk in Tsjechië.

Wat je gaat doen
Je gaat actief aan de slag met vormen van evangelisatie op verschillende manieren. Ook ga je hands-on pionieren in kerkplantingsprojecten, bouw je aan relaties met (nieuwe) gelovigen en loop je een poosje met hen op om hen te helpen hun relatie met Jezus Christus te verdiepen.

We zijn op zoek naar iemand die een persoonlijke relatie met Jezus Christus heeft en het verlangen om meer en meer op Hem te gaan lijken. Je bent flexibel ingesteld en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je bent bereid je te verdiepen in de lokale cultuur in een divers samengesteld team. Je bent creatief en in staat ‘out of the box’ te denken, je beschikt over een positieve instelling en bent minimaal 21 jaar.

Herken jij je hierin? Lees dan snel verder en bekijk hier de volledige vacature.

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Voor het eerst in haar leven ging ze mee naar een kerk

Voor het eerst in haar leven ging ze mee naar een kerk

Voor het eerst in haar leven kwam ze in een kerk. Lees hier de belevenissen van een Nederlandse jongerengroep die op missiereis ging naar Italië.