fbpx

Word zendeling

Geven

Thuiskomen na vakantie: hoe zou jij reageren?

11 aug 2022

Tempel

Thuiskomen na vakantie: hoe zou jij reageren?

11 aug 2022

Hoe ben jij weer thuisgekomen na vakantie? Stond je lang in de rij op Schiphol? Kun je weer in je eigen bed slapen, terwijl je terugkijkt op een prachtige vakantietijd? Zie je er tegenop om het ‘gewone’ leven weer te beginnen, of zie je er juist naar uit? Zendelingen André en Julia hadden een andere indruk toen ze thuiskwamen na een lange reis. Hoe zou jij reageren als je dit overkomt?

‘Na een hele lange rij op Schiphol en een hele lange reis daarna zijn we veilig thuis (in Azië) aangekomen. We werden tot onze grote verrassing opgewacht door een groot deel van het team. Een warm welkom dus, met een hug van iedereen!

De eerste werkdag, een paar dagen later, was weer even wennen. De warmte, de armoede, het eten, het drukke verkeer en niet te vergeten de boeddhistische tempels die je overal ziet, de offers die overal te koop zijn en de monniken die je op straat ziet.’

“Want God, de HEER, is een zon en een schild. Genade en glorie schenkt de HEER, Zijn weldaden weigert Hij niet aan wie onbevangen op weg gaan. HEER van de hemelse machten, gelukkig de mens die op U vertrouwt.”

(Psalm 84:11-12).

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.