fbpx

Word zendeling

Geven

Turkse Amy komt door gebed tot geloof tijdens quarantaine

25 jun 2020

Turkse-Amy-voor-kleurrijke-moskee

Turkse Amy komt door gebed tot geloof tijdens quarantaine

25 jun 2020

God verhoort onze gebeden nog steeds! Een tijdje terug deelde Daniëlle Adams een gebedspunt over een lokale Turkse vrouw. Haar naam is Amy. Ze kwam af en toe naar de lokale gemeente. Maar kende Jezus niet. En juist tijdens de lockdown in dit zendingsgebied kwam daar verandering in! Wat een getuigenis!

Jezus is ons niet vergeten

Daniëlle is werkzaam onder één van de minst bereikte volken wereldwijd. En woont in Turkije. Minder dan 0,1% van de bevolking is er christen. Wat een grote zorg is. Toch zien we God aan het werk en is Hij dit volk zeker niet vergeten! Zelfs tijdens de coronacrisis gebeuren er bijzondere dingen.

Moeilijke tijden

In Turkije zijn de mensen met gezondheidsproblemen maar liefst twee en een halve maand in quarantaine geweest. Zo helaas ook Amy. Maar het zijn juist deze moeilijke tijden geweest waarin Jezus zich bijzonder heeft geopenbaard. Hoewel deze vrouw af en toe de lokale gemeente bezocht was dat nu niet mogelijk. Een groot verdriet voor een vrouw die door de quarantaine erg eenzaam was.

“I am not alone, Jesus is with me”

“I am not alone, Jesus is with me, I am reading the Bible”. Dit bijzondere berichtje kreeg Daniëlle afgelopen week binnen van Amy. Doordat ze niet meer fysiek samen konden komen onderhield deze zendeling digitaal contact met deze vrouw, getrouwd met een lokale echtgenoot. Amy vertelde dat ze nu Bijbel leest en Gods aanwezigheid ervaart in haar leven. Wat een wonder!

Gebedsoproep

Het is ontzettend bemoedigend om te ontdekken dat Jezus doorwerkt, ondanks alle moeilijkheden rondom de coronacrisis. Daniëlle roept op om te blijven bidden voor Amy. Willen jullie bidden dat ze mag groeien in geloof en een trouwe volgeling van Jezus wordt?

Zendeling Danielle Adams

Nieuwste berichten

Rolina ging op short-term uitzending naar Italië

Rolina ging op short-term uitzending naar Italië

Rolina kwam onlangs terug van haar short-term missiereis naar Italië. Ze ging onder ...
Wil jij ook een Missie Partnerschap aangaan?

Wil jij ook een Missie Partnerschap aangaan?

Met Mission Partners faciliteert CAMA Zending gelijkwaardige partnerschappen tussen ...
Ruim 100 jongeren op missiereis deze zomer!

Ruim 100 jongeren op missiereis deze zomer!

Afgelopen vrijdagavond organiseerde CAMA Zending in Amersfoort de aftrap van haar ...
24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...