fbpx

Word zendeling

Geven

Vacatures in Nederland

18 okt 2018

Flyer zendingsvacatures met tekst

Vacatures in Nederland

18 okt 2018

Kom jij ons bestuur versterken als secretaris? CAMA Zending is op zoek naar een Secretaris (m/v).  Lees de vacature hieronder.

Vacature Secretaris Bestuur (m/v)

CAMA Zending gelooft dat elke persoon de kans moet hebben om Jezus te leren kennen. De grootste nood, armoede, onrecht en vervolging is dat niet iedereen deze kans krijgt. Daarom bouwen wij gemeenten van Jezus-volgers onder de minst bereikte volken.

Vanwege het bereiken van de maximale bestuurstermijn is CAMA Zending op zoek naar een

Secretaris (m/v)

Het bestuur van de Stichting CAMA Zending bestaat uit vrijwilligers. Samen met de voorzitter en de penningmeester vormt de secretaris het Dagelijks Bestuur. Met uitzondering van de zomervakantie vergadert het Algemeen Bestuur maandelijks.

Taken:

  • Opstellen van de (concept) agenda voor het Algemeen Bestuur;
  • Verslaglegging van de vergaderingen;
  • Correspondentie met zendingswerkers en instanties;
  • Coördinatie opstellen jaarverslag.

Het profiel:

  • Overtuigd christen met een sterke affiniteit met de visie en missie van CAMA Zending;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met bestuurlijke functies, bij voorkeur secretarieel.

Er is een onkostenvergoeding beschikbaar.

Voor vragen over de inhoud van de functie en uw reactie kunt u contact opnemen met de voorzitter, dhr. Eduard Renger (eduard@renger.info).

Heb jij verstand van CRM-software? CAMA Zending is op zoek naar een CRM Software Ontwikkelaar(m/v).  Lees de vacature hieronder of download’m hier.

Vacature CRM software ontwikkelaar (m/v)

CAMA Zending gelooft dat elke persoon de kans moet hebben om Jezus te leren kennen. De grootste nood, armoede, onrecht en vervolging is dat niet iedereen deze kans krijgt. Daarom bouwen wij gemeenten van Jezus-volgers onder de minst bereikte volken.

CAMA Zending is op zoek naar een software ontwikkelaar om de boekhouding en adresadministratie te onderhouden en op te bouwen. Er staat een financiële vergoeding tegenover.

CRM Software Ontwikkelaar (m/v)

De CRM systemen op de markt zijn duur en te bewerkelijk voor de doelen en capaciteit die CAMA Zending voor de komende 5 jaar heeft. We hebben daarom besloten om het bestaande CRM pakket te behouden en verder uit te breiden.

Het huidige softwarepakket is gebouwd met Microsoft.Net. Er is een uitgebreide desktop applicatie gebouwd met het WPF framework. Daarnaast zijn de financiële rapportages voor zendelingen, thuisfrontcommittés en grotere donateurs via een Asp.Net MVC webapplicatie ontsloten. De SqlServer database en de webapplicatie worden in de Azure cloud gehost. We zoeken dus dringend een ervaren .Net ontwikkelaar met up-to-date kennis die bereid is om tegen een bescheiden vrijwilligersvergoeding de technische ondersteuning van deze software over te nemen. De komende twee jaar zal de auteur van de software nog volop beschikbaar zijn voor raad en ondersteuning en desgewenst ook voor het schrijven van extra technische documentatie.

De bestaande software is zeer stabiel waardoor er in praktijk niet veel onderhoud nodig is.

Voor vragen over de inhoud van de functie en uw reactie kunt u contact opnemen met de directeur, dhr. Boudewijn van Schoonhoven (Boudewijn@camazending.nl).

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.