fbpx

Word zendeling

Geven

Word ook Mission Partner

2 mrt 2023

Word ook Mission Partner

2 mrt 2023

Met Mission Partners faciliteert CAMA Zending gelijkwaardige partnerschappen tussen gemeenten in Nederland en kerkplanters die onder hun eigen volk gemeenten stichten daar waar Jezus niet of nauwelijks gezien wordt. Doe je mee en word jij ook Mission Partner?

Momenteel heeft CAMA Zending partnerschappen met beginnende gemeenten in onder andere het Midden Oosten, Latijns-Amerika en India. Het aantal projecten waarin Mission Partners samenwerken is inmiddels gegroeid naar negentien, maar we zien natuurlijk graag dat dit aantal blijft toenemen. Daarom willen we zoveel mogelijk Nederlandse gemeenten aanmoedigen om partnerschappen aan te gaan met lokale gemeentestichters.

Ook jouw gemeente en jijzelf kunnen Mission Partner worden. Er zijn verscheidene gemeenten en projecten binnen ons netwerk die jouw steun en gebed goed kunnen gebruiken. Heb jij het op je hart om samen te werken met een gemeentestichter en zo betrokken te raken bij frontlinie zendingswerk? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een passend project om een nieuw partnerschap mee te beginnen!

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.