fbpx

Word zendeling

Geven

Word ook Mission Partner

2 mrt 2023

Word ook Mission Partner

2 mrt 2023

Met Mission Partners faciliteert CAMA Zending gelijkwaardige partnerschappen tussen gemeenten in Nederland en kerkplanters die onder hun eigen volk gemeenten stichten daar waar Jezus niet of nauwelijks gezien wordt. Doe je mee en word jij ook Mission Partner?

Momenteel heeft CAMA Zending partnerschappen met beginnende gemeenten in onder andere het Midden Oosten, Latijns-Amerika en India. Het aantal projecten waarin Mission Partners samenwerken is inmiddels gegroeid naar negentien, maar we zien natuurlijk graag dat dit aantal blijft toenemen. Daarom willen we zoveel mogelijk Nederlandse gemeenten aanmoedigen om partnerschappen aan te gaan met lokale gemeentestichters.

Ook jouw gemeente en jijzelf kunnen Mission Partner worden. Er zijn verscheidene gemeenten en projecten binnen ons netwerk die jouw steun en gebed goed kunnen gebruiken. Heb jij het op je hart om samen te werken met een gemeentestichter en zo betrokken te raken bij frontlinie zendingswerk? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een passend project om een nieuw partnerschap mee te beginnen!

Nieuwste berichten

Beschikbaar zijn. En jij?

Beschikbaar zijn. En jij?

Onlangs is onze zendeling Elmer Verweij door Stichting Emmy uitgenodigd voor een ...
Je netwerk is groter dan je denkt!

Je netwerk is groter dan je denkt!

Waarschijnlijk voel jij je ook machteloos bij berichten over verre rampen. Als ...
Gaspar & Dorien: Partners in Mission

Gaspar & Dorien: Partners in Mission

Dorien is Nederlandse en is sinds 2017 getrouwd met Gaspar uit Ghana. Na een periode ...
Missie in crisis?! Conferentiedag Missie.nu in mei

Missie in crisis?! Conferentiedag Missie.nu in mei

Op vrijdag 12 mei 2023 vindt de conferentiedag van Missie.nu plaats in Baptistengemeente 'Ontmoeting' in Arnhem. Het thema van de dag is "Missie in crisis?!".