fbpx

Word zendeling

Aron en Marieke Martens

Arabië

2022

Aron en Marieke Martens

Soms gebeuren er dingen in je leven die dat leven ingrijpend laten veranderen. Eerst bouwden wij aan een mooie toekomst voor onszelf. Nu hebben wij de vreugde en de waarde van ‘de schat die nooit vergaat’ ervaren. Deze schat, “de liefde van Jezus voor deze zondige en daardoor gebroken wereld” heeft deze verandering bij ons gebracht. Daarbij kwam steeds meer en meer het verlangen om dit goede nieuws verder te delen. Wat een verandering is dat.

Dit is in enkele zinnen de kern van een ingrijpend proces waarom u over ons op deze pagina leest. Met ons gezin (drie kinderen) zijn wij ons aan het voorbereiden om in het Midden Oosten te gaan dienen. Het werk zal bestaan in het helpen opbouwen en het bemoedigen van een plaatselijke, niet zichtbare gemeente en daarnaast het werken met vluchtelingen aan de rand van deze samenleving. Vanwege veiligheid kunnen we er niet gedetailleerd over spreken en zijn niet onze echte namen genoemd.

Als u ook een hart heeft voor dit werk en voor de mensen in deze situatie, helpt u ons dan deze taak uit te voeren en maak ons vertrek en bediening mede mogelijk door een liefdevolle gift. Maakt u de gift over via onderstaand formulier, of onder vermelding van ‘Goed Gerucht; dienen onder een sluier’?

Ondersteun ook "Goed Gerucht, dienen onder een sluier"