fbpx

Word zendeling

Aron en Marieke Martens

Arabië

2022

Aron en Marieke Martens

Wat is het in de zomer heet en wat zijn de winters koud! Na het eerste jaar kunnen we deze conclusie trekken. Met ons gezin (inclusief drie schoolgaande kinderen) zijn we in 2022 vertrokken naar een stad in het Midden Oosten. We ervoeren de roeping om hier naar toe te gaan, dit ging samen met een sterk en vooral blijvend verlangen om hier het “Goede Gerucht” te verspreiden. Na een oriëntatiereis hebben we de beslissing genomen en zijn we vertrokken.

Het eerste jaar was voor ons een jaar van acclimatiseren, kinderen begeleiden, en het leren van omgangsvormen en taal. En nog steeds blijven we nieuwe dingen leren. Het was ook een jaar met serieuze tegenslagen. Hoewel er veel gewankeld heeft, zijn het verlangen om te werken in Gods Koninkrijk en onze liefde voor de mensen hier gebleven. We zien nu, een jaar later, dat God Zijn beloften en Zijn aanwijzingen heeft gerealiseerd.

We werken nu om een reeds opgezet project door te zetten en mogelijk uit te breiden. Door dit project heen mogen we mensen die anderen wantrouwen en wegblijven bij alles wat verbonden is aan het onderwijs van Jezus, Zijn liefde laten zien.

Kent u ook het verlangen dat Zijn Huis vol zal worden, om tot een zegen te zijn voor ‘de mensen’? Doe dan mee en word een werktuig in Gods hand zodat zijn profetieën vervuld zullen worden. Steun dit project met uw liefdevolle gift zodat wij ons werk in “Het Kasteel” kunnen doen.

Ondersteun ook "Goed Gerucht, dienen onder een sluier"