fbpx

Word zendeling

Bernabé Huaytalla

Spanje

2021

Bernabé Huaytalla

Mijn naam is Bernabé Huaytalla en ik kom oorspronkelijk uit Peru. In mijn kindertijd heb ik veel heftige dingen meegemaakt. Door mijn omstandigheden kwam ik in een vicieuze cirkel terecht; ik werd slachtoffer van mijn verleden en ik liep helemaal vast.

God greep mij jaren later en ik kreeg een enorme passie voor Hem. Ik groeide in mijn geloof in de CAMA-kerk in Peru en later in Nederland. Nu woon ik al ruim twintig jaar in Nederland en ben ik vol verlangen om de Hoop die God mij gegeven heeft, weer door te geven.

Eén ding weet ik zeker: jij bent geen ongeluk. Je bent niet het resultaat van massaproductie, je bent geen product van de lopende band. Je bent bewust, met liefde bedacht, gegeven en speciaal op deze wereld geplaatst door de Meester-Ambachtsman. Onthoud dat God geen fout maakt. Het tegenovergestelde is waar: jij bent zijn kunstwerk!

Eind januari 2022 vertrek ik naar Spanje, waar minder dan twee procent van de bevolking naar de kerk gaat. Er zijn nog maar weinig Spanjaarden die Jezus volgen. Ik wil ze vertellen van Jezus en helpen om de kerk te bouwen. In deze video vertel ik graag meer!

Ondersteun ook "Esperanza"