fbpx

Word zendeling

Fabrice en Maysa

Italië

2024

Fabrice en Maysa

Hallo, wij zijn Fabrice en Maysa,

Na jaren in Noord Afrika gewerkt te hebben onder moslims en vluchtelingen gaan we in de zomer 2024 met onze vier kinderen een nieuwe start maken aan de andere kant van de Middellandse zee in Noord Italië.

Vluchtelingen hebben vaak verschrikkelijke dingen meegemaakt en zijn hun hele leven kwijtgeraakt. In een land waar ze niets of niemand kennen proberen zij een nieuw leven op te bouwen. Dit maakt mensen open voor contact. Samen met een lokale stichting willen wij vluchtelingen helpen door praktische hulp, trainingen en door een luisterend oor te zijn. Maar bovenal de liefde van Jezus te laten zien! We merken dat er vaak ruimte is om met mensen te bidden en over Hem te praten!

Onze visie is om dit niet alleen te doen, maar ook de Italiaanse kerk hierin mee te nemen. We zullen deel worden van een lokale gemeente die wil uit reiken naar de Moslims en vluchtelingen om hun heen en daarin graag ondersteund worden. Door samen op te trekken zal de impact groter en langduriger zijn!

Wilt u samen met ons bouwen aan het koninkrijk van God in Italië? Wij danken u voor uw gebed, financiële support en betrokkenheid!

 

* Fabrice en Maysa zijn gefingeerde namen.

Ondersteun ook "Zendingswerk onder vluchtelingen "