fbpx

Word zendeling

Hans en Leida Borghuis

Verbania, Italië

2022

Hans en Leida Borghuis

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze reizen vier tot vijf keer per jaar naar Italië om te ondersteunen bij de opbouw van de gemeente, leiders te trainen en gemeenteleden toe te rusten. Ook bieden ze ondersteuning rond de plannen voor een eigen kerkgebouw voor de kerk van Verbania.

In Italië is minder dan 1,5 procent van de bevolking protestants/evangelisch christen. Maar weinig Italianen kennen de boodschap van Jezus en het goede nieuws van het evangelie. De missie van Hans en Leida is om Jezus zichtbaar te maken voor Italianen die Hem niet kennen. Daarvoor rusten ze gemeenteleden – lokale gelovigen die hun eigen taal en cultuur het beste kennen – toe en bemoedigen en helpen hen het christen-zijn uit te leven en het geloof in Jezus onder woorden te brengen.

Daarnaast werken ze intensief samen met de internationale collega’s in Italië en met een aantal Italiaanse en internationale organisaties, onder andere op het gebied van vluchtelingenwerk. Hans en Leida hebben een groot netwerk, zo faciliteren ze ook missiereizen voor (jongeren)groepen en short-term uitzendingen via ENVISION.

Lees meer over het werk in Italië op www.missione.nl.

Ondersteun ook "‘Missione Italia’"