fbpx

Word zendeling

Peter & Annie Verhoef

Portugal

2019

Peter & Annie Verhoef

Sinds 2011 leven en werken Peter en Annie Verhoef in Portugal. Zij wonen hier samen met hun vier zoons: Boaz, Lucas, Joas en Noah. Ze voelen zich geroepen om de kleine evangelische/protestantse kerk in Portugal te ondersteunen door te investeren in nieuwe leiders. Daarom is hun visie om jonge leiders die Jezus willen volgen, voor te leven en toe te rusten om Gods gemeente in Portugal te laten groeien.

Dit doen ze op drie gebieden. Ten eerste door mee te werken op de Baptisten Bijbelschool in Lissabon waar beiden mentor zijn en Peter onderdeel is van het bestuur.

Daarnaast investeren ze in de lokale baptistenkerk in het trainen van (jonge) leiders, het verdiepen van onderlinge relaties en het meer naar buiten gericht zijn als gemeente.

Een bijzonder project dat ze al jaren draaien is de vakantie-bijbel-sport-week waarbij jongeren uit diverse kerken getraind worden. Door middel van activiteiten met kinderen leren deze jongeren om Jezus’ liefde te delen met niet-christelijke kinderen en families.

Ondersteun ook "Impact Portugal"