fbpx

Word zendeling

Willem en Jolanda Boer*

Azië

2016

Willem en Jolanda Boer*

Hoi! Wij zijn Willem en Jolanda Boer en hebben twee kinderen. Wij hebben passie voor het toerusten van aankomende zendelingen en zendingswerkers op het gebied van theologie/bijbelonderwijs en Mercy Ministries.

Wij hebben vier jaar in Zuid-Azië gewoond en gewerkt. Willem heeft bijbelonderwijs gegeven aan een theologisch instituut en Jolanda heeft trainingsmateriaal gemaakt voor kerken en christelijke gezondheidswerkers over ondervoeding. Dit was voor een lokale christelijke organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in het land, met name kinderen die ten prooi vallen aan mensenhandel.

Door de veranderende omstandigheden in het land konden wij daar niet langer voltijd blijven wonen met ons gezin. Nu werken wij een groot deel van het jaar op zendingsschool ‘Cornerstone’ in Nederland en gaan wij jaarlijks terug naar Zuid-Azië voor een kortere periode. Onze ervaringen uit Zuid-Azië gebruiken we nu om aankomende zendelingen voor te bereiden. Verder geven we nu zowel les in Zuid-Azië aan predikanten die opgeleid worden, als in Nederland aan aankomende zendelingen die een bijbelschool doen. Het is mooi om te zien wat God doet door vele gepassioneerde mensen heen!

Ondersteun ook "Het werk van Willem en Jolanda Boer"